МИНИ ПАВЛОВЕ: Класик на другачији начин
Савршене мини!
 
                                                                                    Фото Shutterstock
Потребно:
За пусле:
* шећер, 210 г
За крем:
* жуманце, 3 ком
 
* пудинг са укусом ваниле, 2 кесице
* млеко, 500мл
* слатка павлака, 200мл
За декорацију:
* слатка павлака 300мл
Припрема:
- Беланца умутити у чврст снег уз постепено додавање шећера. Мутити све док се шећер не истопи. На пек папир звездастим наставком истискивати пуслице жељене величине. Ја сам кашиком. Сушити у пећници на 100°Ц око 1х и 15мин,пуслице оставити да се охладе у рерни кад искључите. Млеко ставити са шећером да се скува па у њега умутити пудинг од ваниле помешан са жуманцима. Охладити па умутити са маргарином,додати 200мл умућене слатке павлаке и лепо сјединити. Филовати пусле жутом кремом,преко умућеном слатком павлаком и на крају декорисати воћем.
(Super recepti/Žena)
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)