ТУФАХИЈЕ - НАПРАВИТЕ ОБАВЕЗНО: Да ли уопште постоји неко ко не воли овај колач
26. 12. 2023. у 16:21
УКУС је предиван, а око припреме нема пуно посла .
Повезане вести

ТУФАХИЈЕ, БАШ КАО КОД НАШИХ БАКА: Рецепт за омиљени десерт са јабукама и орасима
Баке су радо спремале туфахије, а ми скоро и да не знамо којег су укуса. Поред баклаве, нема лепшег слаткиша од туфахија које морате да спремите по овом једноставном рецепту.
07. 03. 2025. у 16:00Јована Васић
Најновије из рубрике

НЕВЕРОВАТНО УКУСНА: Круна од лиснатог теста са спанаћем и козијим сиром
ОВА круна од лиснатог теста са спанаћем и козјим сиром прави је хит за сваку прилику – изгледа импресивно, а припрема се лако.
13. 05. 2025. у 16:45

ПРЖЕНИ ШТАПИЋИ СА ШУНКОМ И СИРОМ: Право мало задовољство које се спрема брзо и једноставно, а нестаје још брже
Ови пржени штапићи са шунком и сиром су мекани изнутра, хрскави споља и савршени за доручак, ужину или дружење. Нема квасца, нема чекања да нарасте – само замутите, развучете и пржите.
13. 05. 2025. у 08:00

БЕЗ ТРУНКЕ МЕСА, А СВИ ТРАЖЕ РЕПЕТЕ: Пролећни пуњени патлиџан са сиром и зачинима
Овај рецепт за пуњени патлиџан са сиром, парадајзом и зачинима је хранљив и укусан, идеално за главни оброк.
07. 05. 2025. у 22:44

АТРАКТИВНО ИЗГЛЕДА, А ТЕК ШТО ЈЕ УКУСАН: Мраморни колач
Уз јутарњу кафу или топло млеко за вечеру, овај колач је прави избор за вас. Не брините, није тврд као мрамор, само тако изгледа, а мек је као душа.
04. 05. 2025. у 12:00

СЛАСНИ ГУРМАНСКИ РУЧАК: Зачињене свињске крменадле запечене у рерни
Зачињене свињске крменадле запечене у рерни су брз и прави гурмански ручак који ћете увек радо да припремате.
04. 05. 2025. у 09:00
Коментари (0)