БЕЛЕ МАК ШТАНГЛИЦЕ: Неодолљива комбинација мака и беле чоколаде
30. 10. 2025. у 13:30
Ако волите колаче који изгледају једноставно, а укусом освајају све редом – беле мак штангле су прави избор за вас! Спој финог мака и кремасте беле чоколаде даје невероватну равнотежу укуса – довољно слатко, а опет освежавајуће и лагано.
Повезане вести
КИКИРИКИ ЧОКО ЗАЛОГАЈЧИЋИ: Рецепт за мале енергетске бомбе пуне укуса
Ови мини залогајчићи са кикирикијем и чоколадом савршени су као ужина, после тренинга или уз поподневну кафу. Брзи су за припрему, здравији од класичних слаткиша и пуни протеина и здравих масти.
14. 11. 2025. у 11:00
КАРАМЕЛ КОЦКЕ: Мирис детињства на вашем столу
ЗА СВЕ љубитеље домаћих колача који спајају старински укус и савршену кремасту текстуру, доносимо рецепт за неодољиве карамел коцке.
11. 11. 2025. у 14:30
ПОСНЕ ОРАХ КОЦКЕ: Једноставан за припрему, а изгледом и укусом не заостаје ни за једним „мрсним“ колачем!
Када пожелите нешто слатко током поста, ове посне орах коцке биће прави избор. Лагана кора, освежавајући лимунски фил и богати чоколадно-орахов слој чине савршену комбинацију укуса.
02. 11. 2025. у 21:35
Најновије из рубрике
ПОСНА БАКЛАВА ОД 3 САСТОЈКА: Спрема се за 20 минута
ЗА време поста, проналажење десерта који је истовремено богат укусом и једноставан за припрему може деловати као немогућа мисија.
19. 12. 2025. у 13:30
ПОСНА ПОГАЧА ЗА СВЕТОГ НИКОЛУ: Рецепт за мекано и укусно тесто
БЕЗ погаче не може да се замисли славска трпеза
19. 12. 2025. у 10:46
ПОСНЕ ЛАЗАЊЕ: Брзо се спремају, а укус све обара са ногу
ПОСНЕ лазање су идеално јело за дане поста, али и за сваки породични ручак или вечеру. Уместо меса и бешамела, користе се поврће, пасуљ и ароматичан парадајз сос.
18. 12. 2025. у 16:31
ПОСНИ ХРСКАВИ ШТАПИЋИ: Рецепт за укусно посно пециво
ЈЕДНОСТАВНИ за припрему, преукусни и савршено хрскави, идеални су уз ТВ, дружење или као додатак сваком посном столу.
18. 12. 2025. у 07:00
ЈЕЛО КОЈЕ МИРИШЕ НА ДЕТИЊСТВО: Рецепт за посни паприкаш са домаћом тараном (ВИДЕО)
ИДЕАЛАН предлог за ручак.
17. 12. 2025. у 15:47
Коментари (0)