ДА ЛИ БИ УЗЕО НЕШТО ОД ЂОКОВИЋА? Рафаел Надал открио како би изгледао његов идеални тенисер

Новости онлине

08. 12. 2023. у 12:24

Медији се утркују ко ће разговарати са Рафаелом Надалом. Шпански тенисер се враћа на терен, а пре него што заигра, открио је новинарима како би изгледао његов идеални тенисер.

ДА ЛИ БИ УЗЕО НЕШТО ОД ЂОКОВИЋА? Рафаел Надал открио како би изгледао његов идеални тенисер

FOTO: Tanjug/AP

Надал је од свакога узео нешто, кренуо је са најбољим свих времена Новаком Ђоковићем.

Део игре који највише цени код Новака је бекхенд. Када је састављао идеалног тенисера дао му је Новаков бекхенд, а када је форхенд у питању, ту је изабрао ударац Роџера Федерера.

Иако многи сматрају Новака за ментално најјачег тенисера, ако не и ментално најјачег спортисту свих времена, Надал је ту рекао да нема бољег од њега и свом идеалном играчу је дао ментални склоп Рафаела Надала, пише "Мондо".

Поменут је и сада други тенисер света Карлос Алкараз и признао је млађем колеги из Шпаније Надал преимућство када су у питању физикалије, па је тако тај део узет од некадашњег броја један.

За волеј се присетио неких ранијих времена и рекао да је најбољи волеј у игри имао Радек Штепанек, а најбољи сервис припада Хрвату! За најбољег сервера је одабрао 44-годишњег Иву Карловића, некада 14. играча света, који је са активним бављењем тенисом званично престао тек ове године.

БОНУС ВИДЕО: Циљ ми је био да играм за Звезду или Партизан

БОНУС САДРЖАЈ

Књига о нашем асу која је изазвала велику пажњу носи назив "Новак, париске приче". Прођите уз Новака све његове емотивне тренутке у упознајте га у једном потпуно другом светлу. На 320 страница, илустрованих до сада невиђеним фотографијама, представљен је живот славног тенисера.

Кликните ОВДЕ и поручите још данас ово ремек-дело које ће вас одвести на најславније тениске терене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

КОНКУРС ЗА МАЛЕ ДОМАЋЕ ПРОИЗВОЂАЧЕ: Mercator-S вас позива да постанете део бренда „укуси мога краја“