РАДОВИ У ЛАПОВУ: Опремање комуналне зоне

02. 04. 2021. у 18:09

РАДОВИ на опремању комуналне зоне у општини Лапово у пуном су јеку.

РАДОВИ У ЛАПОВУ: Опремање комуналне зоне

Фото: СО Лапово

Планом детаљне регулације за комуналне активности предвиђено је 6 хектара.

На овом простору је некада била депонија, која је, како сазнајемо од Бобана Миличића, председника општине Лапово, потпуно очишћена и која се тренутно ограђује, а ускоро ће бити постављене рампе и камере.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
УКРАЈИНА ИЗДАЛА УПОЗОРЕЊЕ: Руси ће ноћас лансирати ракету која може да носи нуклеарно оружје

УКРАЈИНА ИЗДАЛА УПОЗОРЕЊЕ: Руси ће ноћас лансирати ракету која може да носи нуклеарно оружје

РУСИЈА планира „тренажно“ лансирање интерконтиненталне балистичке ракете РС-24 „Јарс“ у ноћи између 18. и 19. маја, саопштила је украјинска војна обавештајна служба (ГУР) 18. маја.

18. 05. 2025. у 15:55

ИНЦИДЕНТ У ДРУГОМ КРУГУ ИЗБОРА У РУМУНИЈИ: Полиција извела председничког кандидата са бирачког места (ВИДЕО)

ИНЦИДЕНТ У ДРУГОМ КРУГУ ИЗБОРА У РУМУНИЈИ: Полиција извела председничког кандидата са бирачког места (ВИДЕО)

РУМУНСКИ председнички кандидат и лидер националистичке странке Алијанса за уједињење Румуна Ђорђе Симион и фаворит на прошлогодишњим поништеним изборима, Калин Ђорђеску, полиција је извела са бирачког места у Могошоаји (предграђу Букурешта).

18. 05. 2025. у 09:54

КАКО ЈЕ СМОКИ САЗНАО ДА ИМА РАК МОЗГА: Пред смрт имао једну жељу - доказао да је био великан

КАКО ЈЕ СМОКИ САЗНАО ДА ИМА РАК МОЗГА: Пред смрт имао једну жељу - доказао да је био великан

ЉУБИША Самарџић, један од највољенијих глумаца са простора бивше Југославије, преминуо је 8. септембра 2017. године у Београду, у 81. години живота. Иза њега су остале десетине незаборавних улога, легендарни осмех и глас који је говорио срцем. Отишао је тихо, достојанствено, баш онако како је и живео – као господин, уметник, отац, супруг и пријатељ.

20. 05. 2025. у 10:38

Коментари (0)

Дукат јогурт – по вашем укусу