ПАСУЉ ЈЕДНОМ НЕДЕЉНО: Препорука за идеалну трпезу
ПОСТОЈИ много разлога због чега би требало бар једном недељно да се на трпези нађе пасуљ.
Фото Depositphotos
Ова махунарка богата је влакнима која снижавају ниво холестерола и убрзавају пробавне процесе. Споро се вари, што значи да пружа дужи осећај ситости, па након порције пасуља нећете брзо да огладните.
Пасуљ је и одлична замена за месо, стабилизује шећер у крви и одличан је извор енергије.
Он садржи праву комбинацију угљених хидрата и протеина који сатима дају осећај ситости и енергије.
Препоручујемо
ПУТИН О ИСПОРУЦИ "ТОМАХАВКА": Ако Украјина нападне оружјем дугог домета, одговор ће бити запањујући
АКО Украјина покрене нападе оружјем дугог домета на Русију, одговор ће бити запањујући, изјавио је данас руски председник Владимир Путин.
23. 10. 2025. у 17:59
СТИЖЕ ЗИМА КАКВА СЕ ВИЂА ЈЕДНОМ У СТО ГОДИНА? Метеоролози одговорили на спекулације о "зими века"
НЕМАЧКИ портали су преплављени информацијама о екстремној зими, улицама прекривеним снегом и екстремним временским условима који прете земљи.
23. 10. 2025. у 17:38
ЗЕМЉОТРЕС УСРЕД ДНЕВНИКА: Водитељка се обратила у страху: "Надам се да ће бити све у реду" (ВИДЕО)
ДОК је читала вести у ноћном Дневнику, прекинуо ју је земљотрес...
24. 10. 2025. у 19:43
Коментари (0)