И ЗАЧИН И ЛЕК: Чајем од мирођије ублажите реуму, ојачајте имунитет, елиминишите задах
ЗА оне који желе и морају да смање со у исхрани савет је да користе мирођију.

Фото: Shutterstock
Осим што побољшава укус хране, овај традиционални зачин позитивно делује на пробаву, јача имуни систем, спречава несаницу, смирује штуцање, елиминише непријатан задах, регулише менструацију и ублажава реуматске болове.
Од мирођије може да се направи и чај. Са 2,5 дл кључале воде прелијте две кашичице уситњеног лишћа и оставите поклопљено око двадесетак минута.
Чај се пије незаслађен.
БОНУС ВИДЕО - УБИЦА НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ: Ћилибар има разна лековита својства, а овај је најквалитетнији...
Препоручујемо

СЛАЧИЦА УБРЗАВА МЕТАБОЛИЗАМ: Семенке добре за јетру и крвоток, чај штити од прехладе
02. 11. 2022. у 18:50

ДУЊЕ ЗА ДОБАР ИМУНИТЕТ: Сок лечи кашаљ и астму, пире код чира на желуцу
17. 10. 2022. у 17:50

НАПИТАК ЗА ИСКАШЉАВАЊЕ: Уз овај природни напитак олакшајте прехладу
11. 10. 2022. у 17:50

"ПОЈЕДОХ СЕ ЖИВ, ИЗЛУДЕ МЕ ТО" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до понедељка
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге.
03. 07. 2025. у 11:49

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи
ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.
01. 07. 2025. у 11:45

ИСПОВЕСТ РАДНИЦЕ: "Кад бисте ово знали, никад не бисте крочили на крузер"
ДРУШТВЕНИМ мрежама круже вирални снимци у којима особа која се представља као радница на крузеру дели детаље из живота на броду. У једном таквом видеу поделила је низ фотки у којима тврди да открива тајне живота на крузеру и тако шокирала многе.
05. 07. 2025. у 11:33
Коментари (0)