"МИСЛИМ ДА БИ АМЕРИКАНЦИ ТРЕБАЛО И ТЕ КАКО ДА СЕ ЗАБРИНУ": Стручњак шокиран садржајем шећера у хлебу
АМЕРИЧКИ стручњак за храну Калани Смит упоредио је хлеб који се производи у САД са истом врстом намирнице у Великој Британији и дошао до шокантних закључака у вези са различитим садржајем шећера у њима, преносе данас британски медији.

Foto: Shutterstock
Смит је своје закључке поделио на друштвеним мрежама, упоредивши британски резани хлеб марке "ворбертон" и амерички "вондер", при чему је открио да је њихов садржај шећера веома различит, пренео је британски лист "Мирор".
Британски хлеб садржи само 17 грама шећера, док амерички има чак око 50 грама, што је Смит назвао “значајним проблемом”.
- Мислим да би Американци требало и те како да се забрину. Разлика у количини шећера у хлебу није нормална. Много људи у Енглеској ми је рекло да када дођу у САД не могу да једу наш хлеб јер их подсећа на колач, па сам хтео лично да се уверим зашто тако мисле - казао је он на видео-снимку објављеном на Тик Току, додавши да је из Велике Британије понео један хлеб како би га упоредио са америчким.
Смит је закључио да је прилично велики проблем то што све намирнице у САД садрже велику количину шећера.
(Танјуг)

ШОК ОТКРИЋЕ, ЕВО КО ВОДИ ОБОЈЕНУ РЕВОЛУЦИЈУ У СРБИЈИ! Вучићевић разоткрио блокадерско-криминалну хоботницу, у све умешан ректор Ђокић!
ГЛАВНИ уредник Информер ТВ Драган Ј. Вучићевић открио је шокантне податке о медијско-политичкој, блокадерској криминалној хоботници која се крије иза покушаја изазивања грађанског рата у Србији.
20. 07. 2025. у 15:05

ШОК ПРИЗОР НА ЕВЗОНИЈУ: Човек стигао на границу у ово време, нема живе душе! Ево када да кренете пут Грчке
ЛЕТЊИ одмор за многе грађане Србије и региона започиње у бескрајном реду на граничном прелазу Евзони, на улазу из Северне Македоније у Грчку.
20. 07. 2025. у 11:15

Научници ајкулама спустили мртву краву на 1.629 метара дубине - нису могли да верују шта су рибе урадиле (ВИДЕО)
"ТО ПОКАЗУЈЕ стратегију преживљавања код врста које се не хране усамљено."
14. 07. 2025. у 13:06
Коментари (0)