ПИНК ПАСТА ЈЕ ЈЕЛО КОЈЕ МОРАТЕ СПРЕМИТИ: Искористите цвеклу на најбољи начин
Јесте ли већ пробали пинк пасту? Ако нисте, онда је то дефинитивно нешто што треба да урадите, ако јесте, онда треба испробати овај рецепт. Ова паста се припрема са сосом од цвекле и не само да изгледа као прави модерни оброк, већ је и врло здрав ручак.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 300 г пасте
- 300 г цвекле
- бели лук у праху
- маслиново уље
- со
- бибер
- две и по кашике фета сира
- пармезан
- оригано
Припрема:
За почетак ставите пасту да се крчка, а за то време припремите сос.
Цвеклу лепо очистите и оперите.
Са мало маслиноог уља прељите цвеклу и ставите у рерну да се пече на 180 степени око 15 минута.
Када је извадите из рерне, изблендајте је и додајте бели лук, со, бибер. Додајте воду да не би била попут пиреа.
Помешајте песто од цвекле са пастом и мало оригана, па руком измрвите фету и додајте пасти. Можете промешати, а можете је и оставити одозгоре.
Додајте мало пармезана и сервирајте.
(ona)
Препоручујемо

ПОРОДИЦЕ У ШОКУ НАКОН ШТО СУ ОТВОРИЛЕ КОВЧЕГЕ СА ТЕЛИМА: Нове бизарности након пада авиона у Индији
СИН жене која је погинула у паду авиона компаније Air India изјавио је за Би-Би-Си да су у ковчегу с телом његове мајке пронађени и „други остаци“.
23. 07. 2025. у 16:49

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

НАУЧНИЦИ У СТРАХУ - РИЗИК ОД НЕСТАНКА: Ада Бојана и Бококоторски залив у опасности - море никада није било такво
НИВО Јадранског мора ће, према пројекцијама, до краја века порасти 35 центиметара (цм), што ће угрозити обалска подручја, посебно подручје Аде Бојане и делове Бококоторског залива, наводи се у прошлогодишњем Нацрту Националног плана Црне Горе за прилагођавање на климатске промене.
25. 07. 2025. у 08:55
Коментари (0)