БРЗИ ОБРОК ЗА СВАКО ДОБА ДАНА: Уместо да правите омлет или прженице, испробајте рецепт за ово јело са јајима и хлебом
28. 07. 2024. у 07:00
У тигању помешајте и испржите јаја, хлеб и сир, па послужите за доручак или вечеру. Ово јело се лако прави и састојци су јефтини.
Повезане вести

ЛАГАН, ХРАНЉИВ И СПРЕМАН БЕЗ МУКЕ: Безглутенски хлеб од броколија (ВИДЕО)
САВРШЕН спој здравља и укуса.
16. 06. 2025. у 07:00

САЛАТА СА ЈАЈИМА, СИРОМ И ШУНКОМ: Постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали
Салата са јајима, сиром и шунком врло је ароматична и заситна, а одлична алтернатива руској салати.
27. 04. 2025. у 13:00

РЕЦЕПТ ЗА КОМПЛЕТ ЛЕПИЊУ: Како да сами направите најбољи доручак на свету
Специјалитет западне Србије, комплет лепиња, нашла се недавно на првом месту листе најбољих јела познатог међународног кулинарског магазина.
25. 04. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

ЦЕЗАР САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ: Лаган оброк пун укуса
Класична Цезар салата у обогаћеној верзији са сочном пилетином идеалан је избор за лаган, а заситан оброк. Једноставна припрема и освежавајући укус чине је омиљеним избором током целе године.
31. 07. 2025. у 15:00

ОСВЕЖАВАЈУЋА ЛЕТЊА САЛАТА: Oд печених паприка и патлиџана
Комбинација печеног поврћа, свежег лука и кремасте павлаке – савршен избор за лагану вечеру или предјело.
31. 07. 2025. у 14:00

ЗАПЕЧЕНЕ ТИКВИЦЕ СА ПИЛЕТИНОМ: Идеја за ручак у последњи час
ДАНАС са вама делимо једноставан, брз и неодољиво укусан рецепт који ће вас одушевити већ на првом залогају.
31. 07. 2025. у 13:00

НИСОЈСКА САЛАТА: Рецепт директно из Нице
Директно са југа Француске, из сунчане Нице, стиже ова лагана и укусна салата. Туњевина, свеже поврће и маслиново уље чине је савршеним избором за летњи оброк. Готова је за 15 минута, а најбоље прија уз чашу хладног белог вина.
31. 07. 2025. у 12:00

ПИСТАЋ ТИРАМИСУ ТОРТА: Модерна нота италијанске посластице
Класични италијански тирамису добија свежу, модерну ноту уз богати укус пистаћа. Крема од маскарпоне сира, натопљене пишкоте и пистаћ паста чине ову торту идеалном за љубитеље финих, али једноставних посластица.
31. 07. 2025. у 11:00
Коментари (0)