ДОМАЋИ УШТИПЦИ: Старински рецепт који гарантује најукуснији доручак
Уштипци су омиљени деликатес, а посебно су драгоцени кад су припремљени по традиционалним рецептима, које су користиле наше баке.

Фото Jutjub/Printscreen/Kuhinja Recepti
Састојци:
- 4 јаја
- 500 г јогурта
- 500 г брашна
- 1 кесица прашка за пециво
Припрема:
Умутите јаја, па додајте јогурт. Сједините, па сипајте мало соли и просејано брашно са прашком за пециво. Лепо промешајте, па науљите кашику и вадите уштипке, па сипајте у шерпу са доста уља. Пржите и вадите на убрус да се оцеде.
Служите уз јогурт, ајвар, неки џем, по вољи.
(ona)
Препоручујемо

ПЕКСИМЕТИ: Брзи уштипци без нарастања, а сваки залогај је рај за непца
31. 10. 2024. у 07:00

КОЛИКО КВАСЦА ИДЕ НА КИЛОГРАМ БРАШНА: Да вам свако тесто савршено нарасте
12. 01. 2025. у 15:00Новости онлине

НАПРАВИТЕ ДОМАЋЕ РЕЗАНЦЕ ЗА СУПУ: Топла домаћа супа најукуснија је уз домаће резанце
09. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

СКАНДАЛ У БРИТАНИЈИ, ПОРОДИЦЕ У ШОКУ: Директорка мртвачнице гледала цртани филм са мртвим бебама у својој кући
ЕЈМИ Аптон (38), оснивачица удружења Florrie’s Army у Лидсу у Енглеској, нашла се у центру велике афере након што су родитељи преминуле деце открили да су тела њихових беба држана у њеној кући уместо у мртвачници.
27. 08. 2025. у 17:50

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

ГЛУМИЦА И РАНИЈЕ ИМАЛА ПРОБЛЕМА СА ЗАКОНОМ? Бурне реакције Русије на хапшење Биковићеве бивше, захтева се СТРОГА казна
ЛЕПОТИЦА из Санкт Петербурга, која се прославила драмом "Лед", за око нам је запела захваљујући романси са партнером из поменутог филма, популарним српским глумцем који је и у Русији изградио завидну каријеру.
06. 09. 2025. у 11:32
Коментари (0)