НЕОДОЉИВА БАКЛАВА СА ВИШЊАМА: Укусна посластица на другачији начин, и за сваку прилику
21. 02. 2025. у 13:00
Док многи признају само баклаву с орасима, све је више оних који се окрећу и воћним комбинацијама овог традиционалног колача.
Повезане вести

КОЛАЧ ОД ВИШАЊА У СИРУПУ ОД ПРОСЕКА: Рецепт који ће одушевити све сладокусце
Колач од вишања у сирупу од просека је заиста права рапсодија укуса, састојци које ћете радо да комбинујете.
18. 02. 2025. у 09:00Новости онлине

ТОРТА СА ВИШЊАМА: За мање од пола сата спремите кремасту посластицу којој нема премца
Торта са вишњама има желирани слој вишања и укусан крем између патишпања, само се топи у устима.
26. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
Најновије из рубрике

РЕЦЕПТ ЗА ПУДИНГ ОД ЈАБУКА: Идеалан слаткиш после ручка
Ако желите да слаткиш буде сочан, кремаст и савршен десерт после раскошног ручка, онда је пудинг од јабуке прави избор. Припрема се лако и брзо, треба да одстоји и укуси ће се хармонично спојити.
22. 02. 2025. у 15:00Joвана Васић

7 САВЕТА ДА ВАМ МЕСО БУДЕ СОЧНО: Уз ове сугестије свако месо које будете припремали биће савршено сочно и меко
Без обзира коју врсту меса и ког квалитета припремате, оно може да буде укусније од оног које припремају у најбољим ресторанима. Потребно је само да се придржавате ових савета и смерница, помоћу којих ћете увек добити савршен оброк.
22. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

БАНАНА КОЛАЧ СА ЧОКОЛАДОМ И ОРАСИМА: Непобедива комбинација укуса (ВИДЕО)
Сочан и мекан, захваљујући зрелим бананама и јогурту, овај колач добија додатну димензију укуса уз хрскаве орахе и слатке комадиће чоколаде. А да би био још посебнији, прелијемо га топлим, кремастим сосом који му даје неодољиву карамеласту ноту. Идеалан је уз шољицу кафе или чаја, било за доручак, поподневну паузу или десерт.
22. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

РУЧАК КОЈИ СЕ БРЗО СПРЕМА, А ЈОШ БРЖЕ ПОЈЕДЕ: Запечена јаја са печуркама и сиром
Некада се неочекиване комбинације покажу као савршено ново јело. Ово је једно од таквих случајних открића за које верујемо да ће постати омиљено.
22. 02. 2025. у 09:00Jована Васић

НАПРАВИТЕ ДОМАЋЕ ЗЕМИЧКЕ: Праве се лако, а ни мало не заостају за оним куповним
Земичке се праве слично као и лепиње, а са овим рецептом тесто сигурно успева.
22. 02. 2025. у 07:00Јована Васић
Коментари (0)