РЕЦЕПТ ЗА ДИЈЕТАЛНИ ХЛЕБ: Потребна су само три састојка (ВИДЕО)
ДИЈЕТАЛНИ хлеб постао је главна атракција на друштвеним мрежама!

Foto: printscreen/ Instagram
Многи људи највећи проблем са гојазношћу имају управо због хлеба. Ипак, сада за све љубитеље теста, постоји начин да га конзумирате, али оно што је најбитније, да се не угојите.
Хлеб можете украсити на разне начине, а за припрему овог посебног пецива потребна су вам само три састојка.
Састојци:
- Три беланца
- 30 грама шећера
- 10 грама кукурузног скроба
Припрема:
Најпре у посуду умутите беланца, тако да формирају густу пену. Затим додајте шећер и кукурузни скроб, па мутите и даље, док смеса не буде густа попут теста.
Затим смесу ставите у плех у који сте ставили и папир за печење, нежно обликујте кашиком смесу и пеците на 150 степени око 25 минута.
Препоручујемо

МЕКАНИ КРОАСАНИ ЗА ДОРУЧАК: Слатки и слани рецепт од једног теста! (РЕЦЕПТ)
06. 07. 2023. у 21:00

ШТАПИЋИ СА ЦИМЕТОМ: Хрскава посластица од четири састојка! (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
05. 07. 2023. у 13:00

"НА СТОЛУ СУ РАТНИ ПРЕДЛОЗИ, БРИСЕЛ ХОЋЕ РАТ!" Орбан се хитно јавио из Копенхагена
МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан навео је из Копенхагена, где учествује на самиту Европске политичке заједнице, да је ситуација озбиљна и да се на столу налазе, "отворени, ратно оријентисани предлози".
02. 10. 2025. у 08:59

(МАПЕ) ОВАКО ЋЕ СЕ КРЕТАТИ НЕВРЕМЕ У СРБИЈИ: Погледајте из часа у час, стижу снег и киша (ФОТО)
ПОГЛЕДАЈТЕ како ће се ледени облак кретати над Србијом и које крајеве кад погађа невреме. Данас и сутра облачно са кишом и хладно, осим на северозападу Војводине где ће се задржати суво време, најавио је РХМЗ.
02. 10. 2025. у 10:47

"ИСТИНА ЈЕ - БИЛА САМ С ЊИМ" Милица Павловић признала за везу: "Не знам што сам то крила"
"КАДА волим, дајем се безусловно. Тада само треба да ми верујете, ништа друго. Само поверење немојте да ми изиграте, све остало може. И ја партнеру верујем исто тако и онда нећемо имати проблем, али ако се усуди да ми изигра поверење, то је крај, у стању сам да се окренем и да се правим да га никада познавала нисам."
03. 10. 2025. у 21:02
Коментари (1)