НАЈЈЕДНОСТАВНИЈА, А НАЈУКУСНИЈА ЦАРСКА ПИТА: Прави се рекордном брзином, а може вам заменити било који оброк

Novosti online

11. 08. 2023. у 13:10

Рецепт за најбољу царску питу морате обавезно пробати!

НАЈЈЕДНОСТАВНИЈА, А НАЈУКУСНИЈА ЦАРСКА ПИТА: Прави се рекордном брзином, а може вам заменити било који оброк

Фото Јутјуб/Принтскрин

Царска пита је омиљена на свим трпезама, јер има стварно божанствен укус због свих састојака које иду у њу! Осим тога, потребно вам је свега пар минута да је направите - неопходно је само да исецкате и помешате све састојке! Јако добро и засити, те је можете јести и уместо било ког оброка.

Потребно:

  • 200 грама шунке
  • 200 грама качкаваља
  • 4 кисела краставчића
  • 1 велика црвена кисела паприка
  • 5 комада јаја
  • 200 мл јогурта
  • 200 мл уља
  • 400 грама брашна
  • 1 прашак за пециво
  • 1 кашичица соли

Начин припреме:

Исецкајте шунку, качкаваљ, краставчиће и киселу паприку. Јаја умутите, па додајте јогурт и уље, а затим и брашно, со и прашак за пециво. Измешајте све, па додајте сецкано поврће и шунку. Измешајте све па истресите у тепсију и пеците на 200 степени Целзијуса око пола сата.

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

ЈАНА СЕ РАЗВЕЛА ОД МУЖА КАД ЈЕ ОБОЛЕО ОД РАКА: Не кајем се, преко Фејсбука сам сазнала да је умро

ЈАНА СЕ РАЗВЕЛА ОД МУЖА КАД ЈЕ ОБОЛЕО ОД РАКА: "Не кајем се, преко Фејсбука сам сазнала да је умро"

СУДБИНА некада уме да се поигра са нама и доведе нас пред невероватна искушења. Некада морамо да донесемо важне одлуке које могу да нам промене ток судбине.

28. 06. 2024. у 20:02

Коментари (0)

НОВАК ЂОКОВИЋ ЈЕ ТЕНИСКИ ЗЛИКОВАЦ: Изненађујуће речи Џона Мекинроа, ово је рекао о Надалу и Федереру