МЕКАНИ МАФИНИ СА КРЕМ СИРОМ КОЈЕ СВИ ОБОЖАВАЈУ: Спремите божанствен доручак за само 15 минута
МАФИНИ су омиљени готово свима нама, било да их правите у сланој или слаткој варијанти.

Foto: pixabay
Лако се праве, а омиљене састојке које ћете додати у њих можете сами да бирате, зато пустите машти на вољу, комбинације су разне. Ми вам доносимо наш омиљено рецепт за оне са крем сиром, који могу да буду савршена вечера или доручак. А можете додати и печеницу, шунку, сланиницу, маслине, шта год вам падне на памет.
Укус ће бити сјајан, проверено!
Састојци:
1 и по шољица млека Foto: pixabay
6 кашика растопљеног маслаца (може и 3 кашике масти)
2 јаја
1 и по шољица белог брашна
1 и по шољица паленте
2 кашике прашка за пециво
200 г сира по избору
сусам
Припрема:
Загрејте рерну на 200 степени. У велику чинију измешајте млеко, јаја и растопљени маслац. Додајте брашно, паленту, прашак за пециво, со и шећер. Уколико желите можете да додате сир одмах, али исто можете у сваки калуп за мафину да накнадно ставите коцкице сира.
Када све добро измешате ставите смесу у калуп за мафине (не заборавите сир), поспите их сусамом, а затим пеците од 15 до 20 минута. Можете их послужити уз млеко, јогурт или кефир.
Пријатно!
(Стил)

ДАЊУ САМ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, НОЋУ СТРИПТИЗЕТА: "Мушкарци ме се превише плаше, сама сам последњих седам година" (ФОТО)
ЖЕНА по имену Хејли Хупер открила је да јој самопоуздање „уништава“ љубавни живот јер мушкарци сматрају да је „превише застрашујућа“.
23. 05. 2025. у 18:06

ХРВАТ ПОГИНУО НА ФРОНТУ У УКРАЈИНИ: Био официр француске војске, борио се у Луганску
ТОНИ Херцег, Хрват из Босне и Херцеговине и официр француске војске, погинуо је 6. маја у Луганској области у Украјини.
23. 05. 2025. у 17:00

"ОД ТУГЕ ПОСЛЕ СМРТИ МУЖА ДОБИЛА САМ РАК" Тешка судбина наше истакнуте глумице
ЂУРЂИЈА Цветић, истакнута српска глумица, суочила се с тешким животним ударцима који су оставили дубоке трагове. Упркос свему, задржала је достојанство и снагу, због чега су је многи сматрали хероином српске глумачке сцене.
25. 05. 2025. у 13:31
Коментари (0)