НЕОДОЉИВО САВРШЕНСТВО УКУСА: Гибаница с пршутом, сланином и качкаваљем

Новости онлине

10. 03. 2024. у 07:00

Ову гибаницу која се припрема брзо и једноставно, можете послужити за доручак или вечеру.

НЕОДОЉИВО САВРШЕНСТВО УКУСА: Гибаница с пршутом, сланином и качкаваљем

Фото Shutterstock

Састојци:

500 г готових кора

Надев:

50г кечапа
100г пршуте
100г нарезане сланине
200г ренданог качкаваља

За премаз:

20мл уља
100мл киселе воде или јогурта
половина прашка за пециво
4 кашике гриза
2 јаја

Припрема:

Прво помешајте све састојке за премаз и поуљити плех. Потом ређати 2 коре, премазати премазом, па кечапом, затим још 2 коре ставити одозго, премазати премазом и кечапом, па посути качкаваљ.

Опет 2 коре додати, премаз преко и мало кечапа, а онда наређати сланину у један ред, а у други пршуту, па целу површину прекрити качкаваљем. По овом принципу ређати све док не потрошите све коре.

(Still)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

РУСИЈА ЗАПАЊЕНА: Легендарна Јелена Исинбајева се одрекла Путина, а сада је откривено - ово