КРОАСАНИ СА СИРОМ И БЕЛИМ ЛУКОМ: Као из најбоље француске пекаре, а сигурно успевају из прве

Новости онлине

23. 04. 2024. у 07:00

Кроасан је француско пециво које се прави од лиснатог теста, а можете да га пуните сланим или слатким намазима, али исто тако можете да га једете и празног.

КРОАСАНИ СА СИРОМ И БЕЛИМ ЛУКОМ: Као из најбоље француске пекаре, а сигурно успевају из прве

Фото Shutterstock

Састојци:

  • 1 паковање лиснатог теста 
  • 250 г моцарела сира 
  • 70 г путера
  • 3 чена белог лука 

Припрема:

Лиснато тесто одмрзните, па развуците оклагијом. Исеците троуглове, па у сваки ставите парче сира, па уролајте. 

Истопите путер, па у њега додајте млевени бели лук и промешајте. Ако желите, можете да додате и сецкани першун. Премажите преко кроасана.

Поређајте кроасане на плех обложен пек-папиром, па пеците у загрејаној рерни на 190 °C око 10-12 минута. 

(stvarukusa/mondo)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
НИЈЕ НИ КУПИЛА КАРТУ, НА ПЛАЖИ ЈОЈ ПОНУДИЛИ БЕСПЛАТНУ ВОЖЊУ: Нови детаљи трагичне смрти Новосађанке у Будви

НИЈЕ НИ КУПИЛА КАРТУ, НА ПЛАЖИ ЈОЈ ПОНУДИЛИ БЕСПЛАТНУ ВОЖЊУ: Нови детаљи трагичне смрти Новосађанке у Будви

ТИНЕЈЏЕРКА је, како каже њен близак пријатељ, била девојка пуна живота, имала је много планова за будућност, а тек је имала 19 година, и цео живот је био пред њом, а сада је читава њена породица завијена у црно.

30. 05. 2025. у 14:42

Коментари (0)

РУСИЈА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Ево шта Британци хоће да ураде са милијардама од продаје Челсија