СЛАСНИ БУРЕК СА КРОМПИРОМ: Савршен спој хрскавих кора и сочног фила
Заборавићете на онај куповни, за савршен почетак дана.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 500 г кора
- 600 г кромпира
- 1 главица црног лука
- суви биљни зачин
- со
- бибер
За прелив:
- 1, 5 дцл уља
- 2, 5 дцл воде
- 1 кашичица соли
Припрема:
Рерну загрејте на 200 степени. Црни лук продинстајте на мало уља. Скините са ватре па додајте рендани кромпир и зачине. Добро промешајте. Сједините уље, воду и со. У плех обложен папиром за печење ређајте по 2 коре па их преливајте припремљеном смесом. Нанесите фил преко кора. Понављајте поступак све док не утрошите сав материјал. Прелијте задњу кору. Пеците бурек 20 ак минута у рерни загрејаној на 200 степени. Пријатно! (trpeza)
Препоручујемо

"НА СТОЛУ СУ РАТНИ ПРЕДЛОЗИ, БРИСЕЛ ХОЋЕ РАТ!" Орбан се хитно јавио из Копенхагена
МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан навео је из Копенхагена, где учествује на самиту Европске политичке заједнице, да је ситуација озбиљна и да се на столу налазе, "отворени, ратно оријентисани предлози".
02. 10. 2025. у 08:59

(МАПЕ) ОВАКО ЋЕ СЕ КРЕТАТИ НЕВРЕМЕ У СРБИЈИ: Погледајте из часа у час, стижу снег и киша (ФОТО)
ПОГЛЕДАЈТЕ како ће се ледени облак кретати над Србијом и које крајеве кад погађа невреме. Данас и сутра облачно са кишом и хладно, осим на северозападу Војводине где ће се задржати суво време, најавио је РХМЗ.
02. 10. 2025. у 10:47

ОГЛАСИЛА СЕ БИЉА НАКОН РАСТАНКА ОД АЦЕ ИЛИЋА: "Видећу како време пролази..."
ИАКО растављени, Биља и Аца имају велики разлог за славље.
01. 10. 2025. у 12:20
Коментари (0)