ПИТА КРОМПИРУША БЕЗ КОРА: Брзо и лако, укус који се памти
АКО волите да једете кромпирушу, онда обавезно испробајте овај рецепт.

Foto: Printskrin Youtube
Састојци:
За тесто:
- 2 јајета
- 1 шоља јогурта
- 2 кашике маслиновог уља
- 1 кашичица прашка за пециво
- 1 кашичица соли
- 180 г брашна
За надев:
- 2 кромпира
- 2 празилука
- бибер, со, млевена паприка, першун
- 2 кашике маслиновог уља
- 100 г чедар сира
Рецепт за питу кромпирушу:
Пита кромпируша се прави брзо и лако, а овај рецепт је убедљиво најбољи.
Кромпире изрендајте па их потопите у чинију са водом, оцедите. У другој посуди помешајте састојке за тесто и добро умутите. Излијте тесто у плех обложен папиром за печење. Празилук исецкајте па помешајте са кромпиром и зачините сољу, бибером и млевеном паприком. Добијену смесу ставите преко смесе од теста и пеците на 200 степени пола сата. Након тога нарендајте сир одозго и вратите у рерну на 15 минута.
Препоручујемо

ПИТА СА МЕСОМ БЕЗ КОРА: Најбрже решење за доручак, ужину или вечеру (ВИДЕО)
27. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

СЛАТКА ПИТА СА БУНДЕВОМ И ЈАБУКАМА ОД ГОТОВИХ КОРА: Посластица којој нико неће моћи да одоли
25. 01. 2025. у 15:00Новости онлине

ПИТА СА ТИКВИЦАМА И ТУЊЕВИНОМ: Једноставно се прави, а укус је фантастичан (ВИДЕО)
17. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

ЧЕТИРИ ЗЕМЉЕ ЕУ ОДБИЛЕ ТРАМПОВ ПЛАН: Неће да купују америчко оружје за Украјину!
ЧЕТИРИ европске земље одбиле су да учествују у пројекту председника САД Доналда Трампа о куповини америчког оружја за Украјину.
16. 07. 2025. у 14:12

БЕБА ИЗ СРБИЈЕ СЕ УГУШИЛА НАОЧИГЛЕД РОДИТЕЉА: Незапамћена трагедија на Халкидикију
БЕБА из Србије, стара свега 13 месеци, изненада је изгубила живот у једном угоститељском објекту на Халкидикију. Како наводе грчки медији, ова незапамћена трагедија одиграла се пред очима дететових родитеља.
16. 07. 2025. у 14:33

Научници ајкулама спустили мртву краву на 1.629 метара дубине - нису могли да верују шта су рибе урадиле (ВИДЕО)
"ТО ПОКАЗУЈЕ стратегију преживљавања код врста које се не хране усамљено."
14. 07. 2025. у 13:06
Коментари (0)