САВРШЕН ДОРУЧАК: Припремите мафине од паленте и спанаћа
02. 03. 2025. у 07:00
Ко може да одоли сочним сланим мафинима, а посебно припремљеним уз овај рецепт.
Повезане вести

НАЈУКУСНИЈА ПИТА СА СПАНАЋЕМ: Готова је за 10 минута, идеална за доручак, или вечеру (ВИДЕО)
Рецепт за питу са спанаћем који се спрема на најбржи могући начин.
17. 02. 2025. у 07:00Јована Васић

ОД ЈЕДНЕ СМЕСЕ - 4 ВРСТЕ: Направите слане мафине по овом рецепту, можете их јести уз сваки оброк (ВИДЕО)
Од једне смесе направите чак 4 врсте различитих мафина који су идеални за доручак, вечеру или ужину.
29. 01. 2025. у 07:00

САВРШЕНИ БРЗИ ДОРУЧАК: Мафини са качкаваљем и спанаћем
Брзи слани мафини са качкаваљем и спанаћем су савршен избор за доручак или вечеру.
25. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
Најновије из рубрике

НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ЈАГЊЕТИНУ: Припремите јагњетину за ускршњи ручак за мање од пола сата
Јагњетина се по традицији служи за ускршњи ручак, а ако желите да је спремите на брзину, онда је ово прави рецепт за вас.
18. 04. 2025. у 08:30

РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ ЛАНЕНИ ХЛЕБ: Савршен је за оне који желе лаган, здрав оброк који истовремено помаже варењу
Ланени хлеб је одлична алтернатива класичном хлебу, посебно за оне који прате здраву исхрану или избегавају глутен.
18. 04. 2025. у 07:00

ПРЕДЛОГ ЈЕЛОВНИКА ЗА ВЕЛИКИ ПЕТАК: Од предјела до дезерта, јела у којима ће уживати сви укућани
Нека јела су таква да једноставно нисмо спремни никад да их се одрекнемо и у њима се ужива свим чулима. Велики петак је дан када се често сви окупе на породичном ручку, а ево шта је то што можете да спремите тако да цела породица ужива свим чулима.
17. 04. 2025. у 19:17

УСКРШЊИ КОЛАЧ: Савршен је додатак празничној трпези, било уз јутарњу кафу, као дезерт или слатки доручак (ВИДЕО)
Припрема је једноставна и не захтева пуно времена, што га чини идеалним избором за оне који желе брзо и лако да направе нешто укусно.
17. 04. 2025. у 16:00

РИБЉИ ЋЕВАПИ ЈОШ БОЉИ ОД КЛАСИЧНИХ: Смажу се за трен ока, правићете их стално
Сочни и сласни, а померају границе доброг укуса.
17. 04. 2025. у 14:30
Коментари (0)