АЈВАР ПИТА: Рецепт коме ћете се често враћати
09. 03. 2025. у 07:00
Пита са ајваром може бити послужена и хладна и топла, за доручак или вечеру.
Повезане вести

СЛАНИ РОЛАТ СА СИРОМ И ГРИЗОМ: Рецепт за домаће пециво који мора да има свака кућа
Ако имате при руци паковање кора за питу, нећете одолети и направићете сласни домаћи ролат са сиром и гризом чим прочитате рецепт.
11. 04. 2025. у 07:00

ЦАРСКА ПИТА: Најједноставнија, а најукуснија, омиљена на свим трпезама
Царска пита је идеалан избор за јутарњи оброк, једноставна за припрему, хранљива и савршена за све узрасте. Овај брзи рецепт са кукурузним брашном и богатством сира, шунке и поврћа одушевиће целу породицу!
10. 04. 2025. у 07:00

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПАЗАРСКЕ МАНТИЈЕ: Рецепт који се чува од заборава
Пазарске мантије су једно од најпопуларнијих традиционалних српских јела, а чувени Тасте Атлас је овај специјалитет ставио на прво место листе најбољих српских јела и то са добрим разлогом.
27. 03. 2025. у 07:00

ПИТА ОД ТРИ САСТОЈАКА БЕЗ КОРА И БРАШНА: Пробате нешто сасвим другачије, а гарантовано феноменалног укуса (ВИДЕО)
У питању је арапско јело од три састојка, за које ћете можда потрошити мало више јаја него што иначе користите за питу, али ћете добити много коцки и моћи да је једете три дана. Ако успете да издржите да вам траје тако дуго јер је укус стварно фантастичан, а пита је лагана.
16. 03. 2025. у 06:45

ПИТА СА СИРОМ И ШУНКОМ ИЗ ТИГАЊА: Спрема се очас посла, а ужива у сваком залогају
Јело које вам данас представљамо је идеално за брзопотезни доручак или вечеру.
14. 03. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

СИТНИ КОЛАЧ ЗА ВЕЛИКИ УЖИТАК: Жербо коцке
Атрактивно изгледају, богате су орасима и чоколадом, могу дуго да стоје. Потребан вам је још неки разлог "за" да их направите?
16. 04. 2025. у 14:30

ЈЕЛО КОЈЕ МОРАТЕ ПРОБАТИ: Гулаш од говедине и цвекле
Комбиновањем разног поврћа, зачина и меса добија се посебан укус који се не заборавља.
16. 04. 2025. у 13:00

НАЈКРЕМАСТИЈА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА И ЈАЈА: Прави се са свега 20 минута, а укусом осваја и највеће сладокусце (ВИДЕО)
Данас вам представљамо један такав домаћи слаткиш, који има сластан, кремасти фил на бази шлага, а док се у један део умеша бела чоколада, другом неодољив укус и боју даје чоколадни крем. За припрему ове посластице не треба вам више од 20 минута, а укус јој је божанствен и савршена је за пролећне дане.
16. 04. 2025. у 11:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30
Коментари (0)