БРЗО СЕ СПРЕМА, САВРШЕН ЈЕ ДОРУЧАК: Најједноставнија домаћа пита са зељем, укусније нешто нисте пробали
06. 04. 2025. у 07:00
Посна, а сласна и заситна, нема бољег доручка.
Повезане вести

РЕЦЕПТ ЗА НАЈБОЉУ ПИТУ СА ПРАЗИЛУКОМ: Неизоставни део посне трпезе
Ова посна пита са празилуком на води је савршена за дане када постите и желите да уживате у укусном и лаганом оброку.
13. 03. 2025. у 07:00

ПОСНИ ЦЕЗАР СЕНДВИЧ ОД ЛЕБЛЕБИЈА: Обрадујте најмилије оброком какав до сада нису пробали
У питању је вегански "Цезар" сендвич од леблебија који се прави са укусним домаћим "Цезар" преливом без млека и уља, који му даје укусан укус чувене Цезар салате. Свеж црвени лук, као и парадајз и салата, овом сендвичу задаје леп "ударац" и додаје текстуру коју морате да пробате.
05. 04. 2025. у 07:00

ПОСНА ПИТА СА СПАНАЋЕМ: Сочна и сласна, за савршено јутро
Питу можете сервирати топлу или хладну, као главно јело или прилог. Идеална је за оброке током поста јер је хранљива и укусна.
25. 03. 2025. у 07:00

ПИТА СА ЈАБУКАМА НА ВОДИ: Уживаћете у сваком залогају овог јефтиног колача
Направите мирисну питу од јабука и осладите се поштено, уз шољу топлог чаја, млека или кафе.
20. 03. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

МАЛО ДРУГАЧИЈА ЈАГЊЕТИНА: Котлети спремљени на грчки начин, уживаћете као у ресторану на обали мора
Котлети спремљени на овај начин миришу на Медитеран! Тражићете репете, сигурни смо.
10. 06. 2025. у 11:00

ОДЛИЧНЕ СУ И СЛЕДЕЋЕГ ДАНА: Домаће кајзерице пуњене нутелом (ВИДЕО)
ДОМАЋЕ кајзерице пуњене нутелом су идеалне за доручак, ужину или слатки предах уз кафу.
10. 06. 2025. у 09:00

КРЕМАСТ, ПУН ПОВРЋА: Бели чили са пилетином
РЕЦЕПТ за ово кремасто јело је веома једноставан као и сами састојци који су нам потребни.
10. 06. 2025. у 07:00

САВРШЕН СЛАТКО-КИСЕЛКАСТИ СПОЈ УКУСА: Куглоф са лимуном и јогуртом (ВИДЕО)
ВЕОМА лак и једноставан рецепт за љубитеље освежавајућих колача. Деца га баш воле.
09. 06. 2025. у 13:00

ВИТАМИНСКИ ДОДАТАК УЗ ГЛАВНО ЈЕЛО: Пролећна салата са јабукама и орасима
ОВА салата може да се чува у фрижидеру 2 дана и постаје још боља.
09. 06. 2025. у 11:00
Коментари (0)