ПОСНИ УШТИПЦИ ОД ИНТЕГРАЛНОГ БРАШНА: Одличан избор када желите брз и укусан доручак
13. 04. 2025. у 07:00
Својом привлачном текстуром и богатим укусом, ови уштипци освојиће непца и оних најзахтевнијих гурмана.
Повезане вести

ЗА ДОРУЧАК ПРОБАЈТЕ НОРВЕШКЕ УШТИПКЕ: Праве се муњевитом брзином, од само 5 састојака
Норвешки уштипци се праве невероватно лако, те не морате да проводите сате у кухињи, већ ћете зачас имати на трпези омиљени сланиш. Могу да се комбинују са бројним сланим намирницама попут: печенице, сира, ајвара...Са друге стране, многи их воле и у слаткој варијанти, те их једу уз џем или чоколадни крем.
28. 02. 2025. у 07:00Јована Васић

БРЗИНСКИ ДОРУЧАК: Руски уштипци од гриза и младог сира са сувим грожђем и јабукама
Руски уштипци од гриза и младог сира са сувим грожђем и јабукама обожаваће деца, мекани су и топе се у устима.
28. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

ДОМАЋИ УШТИПЦИ: Старински рецепт који гарантује најукуснији доручак
Уштипци су омиљени деликатес, а посебно су драгоцени кад су припремљени по традиционалним рецептима, које су користиле наше баке.
14. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
Најновије из рубрике

ХРСКАВЕ ХЕРОВКЕ: Рецепт за најлепши старински словачки колач од 2 састојка
Херовке су традиционални словачки колачи који се припремају од једноставних састојака попут жуманаца и брашна.
15. 04. 2025. у 16:00

ПИТА ОД ТИКВИЦА: Једноставан и укусан рецепт за сваку прилику
Пита са тиквицама се лако прави и врло је сочна, идеална за било који оброк.
15. 04. 2025. у 14:30

ТУРСКИ КОХ: Колач за паузу уз кафу и уживање, сочан и пун чоколаде и ораха - једноставно савршен (ВИДЕО)
Турски кох је један од најсочнијих колача који ћете пробати и зато је многима један од омиљених.
15. 04. 2025. у 13:00

КРЕМАСТА САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ И СЛАНИНОМ: Идеална за празничну трпезу
Пробајте ово кремасто савршенство, одушевиће вас.
15. 04. 2025. у 11:30

ОФАРБАЈТЕ ЈАЈА СОДОМ БИКАРБОНОМ: Потпуно природан начин за најлепше боје (ВИДЕО)
Бојење ускршњих јаја увек је радост, али када сте у трци с временом, шарање содом бикарбоном ће најбрже "ићи".
15. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)