ПРЖЕНИ ШТАПИЋИ СА ШУНКОМ И СИРОМ: Право мало задовољство које се спрема брзо и једноставно, а нестаје још брже
13. 05. 2025. у 08:00
Ови пржени штапићи са шунком и сиром су мекани изнутра, хрскави споља и савршени за доручак, ужину или дружење. Нема квасца, нема чекања да нарасте – само замутите, развучете и пржите.
Повезане вести
ЈАЈА СА ШУНКОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Брз оброк који осваја на први залогај
ОВО јело се припрема за мање од пола сата, а пружа неодољиву комбинацију медитеранских арома и кремасте текстуре.
28. 11. 2025. у 07:00
ЈОГУРТ ШТАПИЋИ: Савршен слани залогај за сваки дан - А припрема никад лакша!
ТОПЛИ, мирисни и неодољиво укусни – ови јогурт штапићи биће хит на вашој трпези!
05. 11. 2025. у 07:39
Најновије из рубрике
ПОСНА БАЈАДЕРА: Краљица домаћих посластица
ЗА СВЕ истинске љубитеље традиционалних колача, стиже савршена посна варијанта неодољиве бајадере! Богата укусом, топљива у устима и идеална за сваки свечани сто — ова посластица осваја на први залогај.
11. 12. 2025. у 20:00
САЛАТА ОД ТУЊЕВИНЕ, ПИРИНЧА, КУКУРУЗА И КИСЕЛИХ КРАСТАВАЦА: Рецепт за посну салату
Ово је једна од оних салата које се спремају за трен, а нестају још брже. Срдачна, свежа и благо киселкаста због краставаца, идеална је за вечеру, понети на посао, школски оброк или за малу забаву са пријатељима.
11. 12. 2025. у 17:00
САЛАТА ОД ПИЛЕТИНЕ, ПАПРИКЕ, КРАСТАВЦА И ПЕЧУРАКА: Рецепт за оброк салату
Ова салата је савршен спој сочне пилетине, хрскавог поврћа и кремастог соса. Брзо се припрема, а идеална је за вечеру, као оброк за понети или за кућне забаве. Лаганa је, освежавајућа, а уједно и довољно заситна.
11. 12. 2025. у 16:00
ЧОРБА ОД ПЕЧУРАКА СА РЕЗАНЦИМА: Одличан рецепт за посну чорбу
Традиционална чорба од сушених печурака једно је од најомиљенијих јела свечане посне трпезе. Мирис вргања, благо зачињена супа и фини резанци чине је савршеним избором за дане поста.
11. 12. 2025. у 15:19
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНУ БОРАНИЈУ: Припрема је брза и лака, а укус неодољив (ВИДЕО)
ФАНТАСТИЧАН, лаган и хранљив ручак, идеалан за дане поста.
11. 12. 2025. у 12:00
Коментари (0)