ПОСНИ СПИРАЛНИ ШТАПИЋИ: Рецепт за брзо и једноставно посно предјело
04. 12. 2025. у 07:00
УКОЛИКО тражите једноставну, брзу и невероватно укусну посну грицкалицу, ове хрскаве спирале са сусамом, ланом и мирисном алевом паприком биће прави хит на вашој трпези.
Повезане вести
ПОСНА ПИТА СА ПЕЧУРКАМА, КРОМПИРОМ И ПРАЗИЛУКОМ: Неодољива пуноћа укуса за посну трпезу
АКО волите мирис домаће пите која спаја пуноћу укуса и сочност поврћа, онда је ова пита са празилуком, кромпиром и печуркама идеалан избор за вас.
03. 12. 2025. у 07:00
ТРАДИЦИОНАЛНА БАКЛАВА СА ОРАСИМА: Рецепт за савршену старинску посластицу - Онако како се одувек правила
МИРИС истопљеног маслаца, хрскавих танких кора и богатих ораха неодољиво подсећа на старинске кухиње и породична окупљања.
02. 12. 2025. у 12:00
ПОСНИ РОЛАТ СА СПАНАЋЕМ И ТУЊЕВИНОМ: Укус нимало не заостаје за класичним верзијама!
ПРИПРЕМА није компликована, а укус овог ролата нимало не заостаје за класичним верзијама које садрже јаја или сир.
30. 11. 2025. у 18:30
РИБА У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Медитерански укус на вашем тањиру
У НАСТАВКУ доносимо проверен рецепт за рибу у парадајз сосу, као и савете како да је припремите са различитим врстама рибе и додатним укусима. Савршено јело за брз ручак или вечером уз мало маште.
22. 11. 2025. у 11:00
ЈОГУРТ ШТАПИЋИ: Савршен слани залогај за сваки дан - А припрема никад лакша!
ТОПЛИ, мирисни и неодољиво укусни – ови јогурт штапићи биће хит на вашој трпези!
05. 11. 2025. у 07:39
Најновије из рубрике
КРЕМАСТО САВРШЕНСТВО: Чоколадна ванила торта са глазуром од шљива
МЕКА и сочна какао кора, лагани и нежни ванилин крем и тај хрскаво-сочни слој чоколаде и шљива…
03. 12. 2025. у 19:00
ПОСНА РОЗЕН ТОРТА СА МАЛИНАМА: Рецепт за кремасту посластицу коју ћете обожавати!
СПОЈ прхких кора, нежног ванила фила и живописног, освежавајућег малинског слоја даје торти јединствену арому и неодољиву свежину.
03. 12. 2025. у 14:55
БРУСКЕТЕ СА БУРАТОМ И БОСИЉКОМ: Залогај који освежава и осваја!
ХРСКАВИ тост, сочни чери парадајз и раскошно кремаста бурата, уз мирисне листиће босиљка — ова брускета доноси прави дух Медитерана, а припрема се за свега неколико минута.
03. 12. 2025. у 13:30
МАДЛЕНЕ КАО ИЗ ПАРИЗА: Нежни француски колачићи који освајају на први залогај
МАДЛЕНЕ су симбол француске посластичарске традиције и један од оних колачића који плене својом једноставношћу.
03. 12. 2025. у 11:11
ПОСНА ПИТА СА ПЕЧУРКАМА, КРОМПИРОМ И ПРАЗИЛУКОМ: Неодољива пуноћа укуса за посну трпезу
АКО волите мирис домаће пите која спаја пуноћу укуса и сочност поврћа, онда је ова пита са празилуком, кромпиром и печуркама идеалан избор за вас.
03. 12. 2025. у 07:00
Коментари (0)