Уколико желите да припремите, поред правих ускршњих јаја и сласну посластицу у знаку Васкрса, ево једног укусног рецепта који ће вам помоћи у томе.
Повезане вести
НАЈЛЕПША ТЕХНИКА ШАРАЊА ЈАЈА: Вулкан јаја изгледају као уметничка дела, а припрема никад лакша, све што вам треба већ имате
Вулкан јаја нису толико позната, али уверени смо да ће вам се допасти - не само што је резултат предиван, већ је и ово идеална метода за забаву деце.
01. 05. 2024. у 13:00
КОЛИКО КУВАНИХ ЈАЈА СМЕМО ДА ПОЈЕДЕМО? Ово су савети специјалисте, иста правила важе за децу и за одрасле, осим једног изузетка
УСКРС је дан који се проводи са породицом. Туцање јајима, дружење и породични ручак уткани су у породичну традицију.
05. 05. 2024. у 09:07
НА ПИЈАЦИ МОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ И ОФАРБАНА ЈАЈА: Ево ко их највише купује и колико коштају
УОЧИ Ускрса, који славимо у недељу, тезге на пијацама и у продавницама крцате су јајима свих класа и порекла.
30. 04. 2024. у 13:57
УСКРШЊИ КЕКС У ОБЛИКУ ЗЕЦА: Улепшајте празничну трпезу и преслатким дезертом који се лако прави
ПРЕД нама је Васкрс, када се, према Српској православној цркви, завршава најдужи најстрожи пост.
30. 04. 2024. у 15:00
У СУСРЕТ ВАСКРСУ: Како да савршено скувате јаје - Овај трик увек упали
СТАЛНО се преиспитујете приликом кувања јаја шта би требало да уредите да би она „испала“ баш онаква каква желите?
02. 05. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
БОЉИ ЈЕ ОД РЕЦЕПТА ЏЕЈМИЈА ОЛИВЕРА: Путер од црвеног вина - одличан за све врсте меса (ВИДЕО)
ПУТЕР се користи и када припремате торте, али и када спремате слана јела.
18. 06. 2024. у 13:00
ЈЕДНОСТАВНИ ЗА ПРИПРЕМУ, А УКУС ИМ ЈЕ ФАНТАСТИЧАН: Ћевапи од тиквица, за лагани летњи ручак или вечеру (ВИДЕО)
СЕЗОНА је тиквица, а од овог поврћа можете да правите најразличитија јела.
18. 06. 2024. у 10:00
СЛАТКА ПОГАЧА ПРЕЛИВЕНА МЛЕКОМ: Златна корица, а мекана као душа (ВИДЕО)
НЕКАДА су тесто месиле само веште домаћице, али данас постоје рецепти који вам доста олакшавају припрему. Од теста можете да правите хлеб, погаче, пецива...
18. 06. 2024. у 07:00
СЛАСНА ХЛАДНА ПОСЛАСТИЦА КОЈА СЕ НЕ ПЕЧЕ: Чизкејк са боровницама по корејском рецепту (ВИДЕО)
ЧИЗКЕЈК се правио још у античкој Грчкој и то од само три састојка - брашна, сира и меда.
17. 06. 2024. у 14:00
ОДУШЕВИЋЕ ВАС УКУСОМ: Кремасти, густи потаж од две врсте печурака, савршен за ручак
ПОТАЖ од две врсте печурака је одличан избор, јер можете да комбинујете оне врсте печурака које желите, а једноставно се припрема.
17. 06. 2024. у 11:00
Коментари (0)