ЧОКОЛАДНА УСКРШЊА ЈАЈА: Улепшајте празничну трпезу савршеном посластицом
03. 05. 2024. у 09:00
Уколико желите да припремите, поред правих ускршњих јаја и сласну посластицу у знаку Васкрса, ево једног укусног рецепта који ће вам помоћи у томе.
Повезане вести

ПРИРОДНО ДО НАЈЛЕПШИХ БОЈА: Четири методе за фарбање црвених јаја - Испашће вам најбоља
Фарбање ускршњих јаја један је од најлепших и најстаријих обичаја у вези са Васкрсом.
11. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30

УСКРШЊА ЈАЈА СА ОСЛИКАНОМ ГАЛАКСИЈОМ: Овакав ефекат се постиже сунђером и темперама - право уметничко дело
Ове године јаја офарбајте на несвакидашњи начин.
08. 04. 2025. у 08:30

УМЕСТО ФАРБЕ, БЕЛО ВИНО, ШЕЋЕР И ПРЕХРАМБЕНЕ БОЈЕ: Овако спремљена јаја, биће украс празничне трпезе за Васкрс (ВИДЕО)
У сусрет Ускрсу доносимо вам најлепшу технику фарбања јаја.
06. 04. 2025. у 11:30

КОЛИКО ДУГО МОГУ ДА СТОЈЕ УСКРШЊА ЈАЈА: Зависи како их чувате, а једна ствар на љусци открива да су се покварила
После Ускрса увек остане доста хране, као и куваних јаја.
22. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

БРЗО РЕШЕЊЕ ЗА ОБРОК: Весела шарена пролећна пита
ОВА пита је пун погодак јер може да се понесе на посао за ужину или да се једе као ручак или вечера.
30. 06. 2025. у 07:00

ЧИЗКЕЈК ОД БРЕСАКА, СЕРВИРА СЕ У КОРНЕТИМА: Kомбинација укуса од које застаје дах (ВИДЕО)
ФИНИ баланс укуса и слаткоће кремасте базе. Идеалан за сва годишња доба!
29. 06. 2025. у 11:00

ЛЕТО ЈЕ ВРЕМЕ ЗА БРЗЕ, ЛАГАНЕ И ОСВЕЖАВАЈУЋЕ ОБРОКЕ: Хладна паста салата са туњевином
САЛАТА са туњевином је лагана, хранљива и божанствено укусна.
29. 06. 2025. у 09:00

СВАКИ ЗАЛОГАЈ ЈЕ РАЈ ЗА НЕПЦА: Зелени ролат, савршен када се служи хладан
КРЕМАСТО предјело нестаће са стола одмах.
29. 06. 2025. у 07:00

ОСВОЈИЋЕ ВАС ОД ПРВОГ ЗАЛОГАЈА: Сутлијаш са ванилом
МИРИСАН десерт направићете лако, сутлијаш или сутлија (тур. sütlaç) је врста слатког десерта, типичног за многе светске кухиње, који се добија кувањем пиринча у млеку на тихој ватри.
28. 06. 2025. у 11:00
Коментари (0)