СЛАНА РОЗЕН ТОРТА: Слој један, па други, очас посла готова
Било да је реч о недељном ручку, рођендану или доласку драгих гостију, овај диван сланиш задивиће сваког ко га проба.
 
                                                                                    Фото Shutterstock
Састојци:
- 300 г мајонеза
- 380 мл киселе павлаке
- 150 г крем сира
- 1 паковање сланих кора за розен торту
- 300 г шунке
- 300 г качкаваља
Припрема:
У чинији помешајте мајонез, павлаку и крем сир. Поделите смесу у два дела. У један део ставите рендани качкаваљ, а у други рендану шунку. Филујте корице наизменично, прво једним, а онда другим филом. На крају завршите ренданим качкаваљем. Најбоље је торту правити данас за сутра, да би коре омекшале и лакше се секле. Торту сеците на штанглице и сервирајте. (trpeza)
Препоручујемо
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)