НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ ВОЋНИ СЛАДОЛЕД: Има само три састојка и мало калорија
07. 06. 2024. у 13:00
Када температуре пређу тридесети подељак, једино размишљамо како да се расхладимо. Сладолед је прави спас, а сви га воле, од малих до великих! Уместо индустријских ледених посластица које су пуне шећера, направите сами освежавајући сладолед од воћа, без вештачких шећера, адитива и појачивача укуса.
Повезане вести

ЛЕТЊА ЧАРОЛИЈА: Домаћи сладолед од ваниле са шумским воћем
Заборавите куповне варијанте – домаћи сладолед од ваниле са шумским воћем је неупоредиво укуснији и без сувишних додатака.
07. 06. 2025. у 09:00

СА САМО 3 САСТОЈКА: Најлакши рецепт за сладолед од лимуна
ЗАИСТА добар, сладак и цитрусни мирис и укус.
05. 07. 2025. у 13:00

УЗ МАЛО МАШТЕ И НЕКОЛИКО САСТОЈАКА: Домаћи сладолед у чоколадном корнету (ВИДЕО)
КОРИСТИТЕ веома хладан шлаг и мешајте нежно како би фил остао ваздушаст.
25. 06. 2025. у 13:00

ПРЕУКУСАН ЈЕ: Сладолед с кексом, савршен за ове топле дане
НАЈБОЉЕ је да га пре служења направите дан раније.
17. 06. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

ВИНТИЏ ЗЕБРА ТОРТА СА КУТИЈЕ КОЛАЧИЋА: Рецепт стар 85 година који морате да пробате!
ЗА САМО неколико минута можете направити освежавајућу торту без печења, која је популарна и данас као што је била и 1940-тих.
14. 09. 2025. у 13:09

ХРСКАВЕ ТИКВИЦЕ: Укусно и супер лагано јело
Одлично предјело или чак прилог за ручак или вечеру.
14. 09. 2025. у 12:31

ДИНСТАНА ГОВЕЂА РЕБРА У СОПСТВЕНОМ СОСУ: Укус који се топи у устима!
НЕЖНА, сочна ребра која се топе у устима, полако динстана у мирисном сосу и сервирана на баршунастом пире кромпиру – јело које одушевљава на сваки залогај!
13. 09. 2025. у 11:51

ПЕЧЕНИ ПАРАДАЈЗ СА ТИКВИЦАМА: Рецепт за сочну салату
Миришу невероватно, имају још бољи укус, а можете их чак чувати у теглама и уживати у лету током целе године.
12. 09. 2025. у 20:00

ЈЕЛО КОЈЕ ЈЕДУ МОНАСИ: Једноставан манастирски рецепт од само 3 састојка - на води
ОВО лагано јело од парадајза и паприка долази из старих манастирских кухиња и преноси мудрост векова.
12. 09. 2025. у 19:09
Коментари (0)