Када температуре пређу тридесети подељак, једино размишљамо како да се расхладимо. Сладолед је прави спас, а сви га воле, од малих до великих! Уместо индустријских ледених посластица које су пуне шећера, направите сами освежавајући сладолед од воћа, без вештачких шећера, адитива и појачивача укуса.
Деликатна равнотежа и текстуре укуса су невероватне у овом десерту. Слаткоћа и сол који се савршено слажу је оно што чини чизкејк тако јединственим и главни је разлог популарности фамозног колача од сира.
Сигурно вам је од припреме зимнице остало нешто паприка које сте замрзнули, а можете их и купити такве уколико немате, да олакшате себи процес прављења гурманских пуњених паприка. Ово је сјајан и брз рецепт, неће вам одузети много времена.
Кромпир са грашком је традиционална комбинација која се налази на трпезама широм света, због своје једноставности, препознатљивог укуса и нутритивне вредности. Реч је о укусном јелу, које пружа одличан извор енергије, влакана и витамина.
Ликер од јагоде има пријатну и недољиву арому, а за његову припрему је потребно пар састојака и мало времена. Оно што је битно код припреме овог ликера јесте да користите чврсте баштенске или шумске јагоде које нису презреле или оштећене. Ликер од јагоде може свако да направи, а супер је избор за освежење, поготово када вам дођу гости.
Коментари (0)