Рецепт за поховани качкаваљ је врло једноставан, али ипак постоји један трик помоћу ког ће бити исти као из ресторана.
Наиме, тајна је у томе да качкаваљ ставите у замрзивач сат времена пре припреме.
Лето је време за лаке и укусне оброке, а ова брза пита са парадајзом, фетом и шунком је управо то – савршена комбинација свежине, кремастог укуса и хрскавог теста. Идеална је као ручак, вечера или чак пикник оброк. Спрема се зачас, а мирише тако да нико не остаје равнодушан.
Мирис домаћих кифлица који се шири кухињом, а унутра – кремасто изненађење! Ове мекане, мирисне кифлице пуњене еурокремом прави су хит за доручак, ужину или слатко дружење уз кафу. Брзо се праве, још брже нестану!
Коментари (0)