7 САВЕТА ДА ВАМ МЕСО БУДЕ СОЧНО: Уз ове сугестије свако месо које будете припремали биће савршено сочно и меко
22. 02. 2025. у 13:00
Без обзира коју врсту меса и ког квалитета припремате, оно може да буде укусније од оног које припремају у најбољим ресторанима. Потребно је само да се придржавате ових савета и смерница, помоћу којих ћете увек добити савршен оброк.
Повезане вести

КАКО ДА ЈАЈА НЕ ПОПУЦАЈУ ТОКОМ КУВАЊА: Савети које треба да имате у виду пре фарбања
Ако желите да будете сигурни да јаја неће пући током кувања, онда испробајте неку од ове 4 методе.
14. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

КИФЛИЦЕ СА ЕУРОКРЕМОМ: Рецепт који ће вас одушевити
Мирис домаћих кифлица који се шири кухињом, а унутра – кремасто изненађење! Ове мекане, мирисне кифлице пуњене еурокремом прави су хит за доручак, ужину или слатко дружење уз кафу. Брзо се праве, још брже нестану!
18. 07. 2025. у 08:00

ПАЛАЧИНКЕ ОД СПЕЛТЕ И СПАНАЋА: Здрава и укусна опција за доручак или вечеру
Данас са вама делимо једноставан рецепт који ће сигурно постати део ваше редовне кухиње. Слане палачинке од спанаћа и спелтиног брашна су здрава и укусна опција за доручак или вечеру. Лако се припремају и одлично се слажу са сиром, павлаком или поврћем.
18. 07. 2025. у 07:00

ЛИМУНСКИ КОЛАЧИЋИ: Мали залогаји пуни свежине
Када вам затреба нешто слатко, али не превише тешко, лимунски колачићи су савршено решење. Њихов лагани, освежавајући укус и мирис цитруса буде чула и чине их идеалним уз шољу чаја или кафе. Ови колачићи се лако праве, а још брже нестану са тањира.
17. 07. 2025. у 17:00

САВРШЕНО: Паста са козицама у кремастом сосу и шпарглама
„Паста са козицама и шпарглом – брзо, укусно и свежe“ Ако тражите лаган и укусан оброк, ова паста са козицама и шпарглом је прави избор. Спрема се брзо, има свеж и мирисан укус, и савршено је јело за топле дане.
17. 07. 2025. у 16:00

КОЛАЧ СА БОРОВНИЦАМА: Рецепт по ком су правиле наше баке
Данас са вама делимо рецепт који мирише на детињство, недељу код баке и дане без журбе. Овај старински колач са боровницама прави се од неколико једноставних састојака, сачувајте рецепт, пробајте га и поделите с неким кога волите.
17. 07. 2025. у 14:50
Коментари (0)