ЧОКОЛАДНИ ЛИКЕР: Аперитив без мане
10. 03. 2025. у 16:00
Спој десерта и алкохола чини чоколадни ликер вечитим класиком, идеалним за опуштање на крају радног дана.
Најновије из рубрике

КОЛАЧ ОД ЈАБУКА И ЦИМЕТА: Тако једноставан, а тако укусан!
Савршено миришљав и сочан колач од јабука који ће освојити све генерације.
22. 10. 2025. у 19:00

СУПА СА КНЕДЛАМА ОД ПИЛЕЋЕ ЏИГЕРИЦЕ: Стари добри укус домаће кухиње
Топла супа која мирише на детињство и недељни ручак код баке. Кнедле од џигерице су прави кулинарски повратак у прошлост – једноставне, хранљиве и пуне укуса. Ево како да их припремите код куће.
22. 10. 2025. у 18:00

КРОМПИР У КРЕМАСТОМ БЕЛОМ СОСУ ОД БЕЛОГ ЛУКА: Јело које ће освојити сва ваша чула
Ако сте љубитељ кромпира, ово јело ће вам постати нови омиљени оброк. Савршено се уклапа и као самосталан ручак и као прилог уз месо или салату.
22. 10. 2025. у 17:00

БАТАЦИ У СОСУ ОД КИКИРИКИЈА: Хрскаво савршенство на тањиру
Ако тражите нешто ново за вечеру, овај рецепт је прави избор. Сочни пилећи батаци у ароматичном сосу од кикирикија, завршени хрскавим преливом од кикирикија и сусама, подићи ће оброк на гурмански ниво.
22. 10. 2025. у 16:00

ДИНСТАНА РЕБРА У КУПУСУ: Класика за хладне дане
Кад температуре падну, ништа не греје боље од тањира пуњеног богатим, ароматичним јелом. Динстана ребра у киселом купусу су традиционалан, ситан оброк који спаја укусну масноћу меса са киселкастом свежином купуса. Савршено уз кромпир или свеже печен хлеб.
22. 10. 2025. у 15:00
Коментари (0)