НАМАЗ КОЈИ СВИ ВОЛИМО: Домаћа пилећа паштета

Јована Васић

13. 03. 2025. у 11:00

Можете лако и брзо направити домаћу пилећу паштету по јединственом рецепту, а није вам потребно ни превише састојака.

НАМАЗ КОЈИ СВИ ВОЛИМО: Домаћа пилећа паштета

Фото Shutterstock

Састојци:

  • 200 г белог меса
  • 2 шаргарепе
  • 2 беле зелени
  • пола целера
  • 1 црни лук
  • мало сенфа
  • мало павлаке
  • мало соли
  • 2 кисела краставчића средње величине

Припрема:

Бело месо скувајте. Ако желите да брзо буде готово исецкајте га на мање коцкице и за петнаестак минута је скувано. У исту посуду ставите и шаргарепу, белу зелен, першун, лук. Кад је кувано извадите из воде и ставите са све месом у блендер. Затим одозго посолите, додајте кисели краставац, мало сенфа, мало павлаке и друге зачине по жељи.

Укључите блендер и блендирајте док не постане једнолична маса белкасте боје. Након тога преспите у посуду са поклопцем и ставите у фрижидер. Кад се стегне биће готово идентична као куповна паштета, али неупоредиво хранљивија и здравија. Уколико вам је много густо додајте мало воде у којој се кувало месо и поврће и разредите је. Уживајте у њеном одличном укусу.

(glossy)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

РУСИЈА СЛАВИ! Русе обрадовала дуго чекана вест!