ЕВО КАКО ДА ПРАВИЛНО СКУВАТЕ ЈАЈА ТАКО ДА ИСПАДНУ НАЈУКУСНИЈА: Кључ се крије у ове две методе
16. 03. 2025. у 14:00
Вероватно сте чули безброј савета о томе како најбоље скувати јаја – један од најчешћих је да их оставите да кључа пет минута у води, а затим склоните са шпорета.
Повезане вести

КОЛИКО ДУГО МОГУ ДА СТОЈЕ УСКРШЊА ЈАЈА: Зависи како их чувате, а једна ствар на љусци открива да су се покварила
После Ускрса увек остане доста хране, као и куваних јаја.
22. 04. 2025. у 08:30

УМАЗАЛИ СТЕ СЕ ФАРБАЈУЋИ ЈАЈА? Неколико практичних начина како најбрже да уклоните боју са руку
Након фарбања ускршњих јаја, мрље од боје могу бити упорне, али уз неколико једноставних трикова, ваше руке ће поново бити чисте.
17. 04. 2025. у 10:00

КАКО ДА ЈАЈА НЕ ПОПУЦАЈУ ТОКОМ КУВАЊА: Савети које треба да имате у виду пре фарбања
Ако желите да будете сигурни да јаја неће пући током кувања, онда испробајте неку од ове 4 методе.
14. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

ОСВЕЖАВА, ЗА СВЕГА НЕКОЛИКО МИНУТА: Смути са боровницама
У летњим месецима, када температуре расту, организму највише пријају лагани, освежавајући и хранљиви оброци.
06. 07. 2025. у 13:00

СВИ ЋЕ ТРАЖИТИ РЕЦЕПТ: Једноставна салата са авокадом и поврћем
ИДЕАЛНА салата за сваки дан.
06. 07. 2025. у 11:00

ЗА ЉУБИТЕЉЕ ЈАКИХ УКУСА: Гурманске кнедле
Са кобасицама су па их можете јести уместо ручка или вечере, калоричне су довољно, а невероватно ароматичне и укусне.
06. 07. 2025. у 09:00

КОРАК ПО КОРАК: Најбољи рецепт за домаће лиснате кроасане (ВИДЕО)
Данас са вама делимо једноставан и проверен рецепт за кроасане који се листају, миришу и топе у устима.
06. 07. 2025. у 07:00

ЛИКЕР ОД АРОНИЈЕ: Ризница здравља и гурмански ужитак
Аронија је права ризница здравља, а у облику ликера постаје и гурмански ужитак. Донoсимо вам брз и једноставан рецепт за овај домаћи напитак.
05. 07. 2025. у 15:00
Коментари (0)