ЕВО КАКО ДА ПРАВИЛНО СКУВАТЕ ЈАЈА ТАКО ДА ИСПАДНУ НАЈУКУСНИЈА: Кључ се крије у ове две методе
16. 03. 2025. у 14:00
Вероватно сте чули безброј савета о томе како најбоље скувати јаја – један од најчешћих је да их оставите да кључа пет минута у води, а затим склоните са шпорета.
Повезане вести

КАКО ДА ЈАЈА НЕ ПОПУЦАЈУ ТОКОМ КУВАЊА: Савети које треба да имате у виду пре фарбања
Ако желите да будете сигурни да јаја неће пући током кувања, онда испробајте неку од ове 4 методе.
14. 04. 2025. у 08:30

СОЧНА КРОМПИР САЛАТА: Кисели краставчићи и јаја праве савршену комбинацију
КРОМПИР салату са јајима и киселим краставчићима можете да једете уз месо, као прилог или саму, толико је кремаста и укусна, нећете јој одолети.
09. 02. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

ДЕСЕРТ БОГАТОГ УКУСА: Штрудла са јабукама и брусницама
Брза посластица која ће вас одушевити, прави се од лиснатог теста, па је крцкава и укусна.
14. 04. 2025. у 16:00

ИСПРОБАЈТЕ ТУРСКИ НАМАЗ ОД ПАПРИКА И ОРАХА: Једноставно се припрема и фантастичног је укуса
Пикантни турски намаз од паприка и ораха је идеалан за уз хлеб, чипс или као прилог уз неко јело.
14. 04. 2025. у 14:30

ЧОРБА ОД ЗЕЉА: Тако једноставна, а тако окрепљујућа
Лагана пролећна чорбица од зеља је савршени оброк након напорног дана.
14. 04. 2025. у 13:00

ПОСНО, УКУСНО А ПРАВИ СЕ ОЧАС ПОСЛА: Мраморни колач којим ћете одушевити укућане (ВИДЕО)
Посни мраморни кокос колач на води је толико укусан да га обожавају и највећи сладокусци!
14. 04. 2025. у 11:30

ПАПРИКАШ СА ОСЛИЋЕМ И КРОМПИРОМ: Овај ручак обожавају и они који не посте
Паприкаш са ослићем и кромпиром идеалан је за пост на уљу и право јело на кашику.
14. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)