УСКРШЊА ЈАЈА СА ОСЛИКАНОМ ГАЛАКСИЈОМ: Овакав ефекат се постиже сунђером и темперама - право уметничко дело
08. 04. 2025. у 08:30
Ове године јаја офарбајте на несвакидашњи начин.
Повезане вести

ПРИРОДНО ДО НАЈЛЕПШИХ БОЈА: Четири методе за фарбање црвених јаја - Испашће вам најбоља
Фарбање ускршњих јаја један је од најлепших и најстаријих обичаја у вези са Васкрсом.
11. 04. 2025. у 10:00

УМЕСТО ФАРБЕ, БЕЛО ВИНО, ШЕЋЕР И ПРЕХРАМБЕНЕ БОЈЕ: Овако спремљена јаја, биће украс празничне трпезе за Васкрс (ВИДЕО)
У сусрет Ускрсу доносимо вам најлепшу технику фарбања јаја.
06. 04. 2025. у 11:30

ЉУБИЧАСТА УСКРШЊА ЈАЈА: Чаролија помоћу ПРИРОДНИХ састојака!
ВЕЛИКИ петак се ближи, те су домаћице у потрази за новим идејама за фарбање јаја.
08. 04. 2025. у 13:17

МЕРМЕРНА ЈАЈА СА ЛУКОВИНОМ: Једноставна и лака техника, а резултат је феноменалан (ВИДЕО)
Постоји безброј техника за фарбање јаја, а ми за вас издвајамо једну од најлепших.
12. 04. 2025. у 11:30

ТРЕНДОВИ ФАРБАЊА УСКРШЊИХ ЈАЈА: Ова палета боја доминира на друштвеним мрежама
УСКРС је празник који обележавају традиција, симболика и, наравно, боје. Сваке године, креативци и љубитељи празничне декорације осмишљавају нове, свежије и инспиративније начине да офарбају ускршња јаја.
03. 04. 2025. у 18:56
Најновије из рубрике

НАЈЛЕПША ПОСЛАСТИЦА НАШИХ БАКА: Посна штрудла са орасима
Мирисна посластица освојиће вас од првог залогаја.
13. 04. 2025. у 13:00

НА СТАРИНСКИ НАЧИН: Кромпир чорба, кремасти укус детињства
Ова чорба вратиће вас у безбрижне дане детињства, доносећи вољени мирис бакине кухиње и у ваш дом.
13. 04. 2025. у 11:30

ПОСНА КИНДЕР ТОРТА: Неодољив укус коме нећете моћи да одолите
Једна од популарних посластица је посна киндер торта, кремаста, јаког укуса и врло атрактивног изгледа, а припрема врло једноставна.
13. 04. 2025. у 10:00

МУСАКА СА ПАТЛИЏАНОМ И ШАМПИЊОНАМА: Савршено сочна, препуна соса и идеална за ручак
Ручак који се брзо спрема и још брже поједе.
13. 04. 2025. у 08:30

ПОСНИ УШТИПЦИ ОД ИНТЕГРАЛНОГ БРАШНА: Одличан избор када желите брз и укусан доручак
Својом привлачном текстуром и богатим укусом, ови уштипци освојиће непца и оних најзахтевнијих гурмана.
13. 04. 2025. у 07:00
Коментари (0)