Маскарпоне је кремасти италијански сир који се користи у многим јелима, од популарних десерата попут тирамисуа до разних јела с тестенином.
Откривамо како га лако можете направити код куће, и то од само два састојка.
Класична бајадера добија сасвим ново рухо уз омилјени OREO кекс, белу чоколаду и млеко у праху. Не пече се, лако се прави, а изгледа као из посластичарнице. Прави је хит на тацни са ситним колачима!
Ако волите пуцање коре под ножем и мирис свежег, топлог хлеба – овај рецепт је за вас. Ово није обичан хлеб, већ раскошно слано пециво пуно сира, хрскаве сланине и сочних маслина. Савршен као прилог уз супу, део бранча или као грицкалица уз чашу вина.
Коментари (0)