КАКО ДА ЈАЈА НЕ ПОПУЦАЈУ ТОКОМ КУВАЊА: Савети које треба да имате у виду пре фарбања
14. 04. 2025. у 08:30
Ако желите да будете сигурни да јаја неће пући током кувања, онда испробајте неку од ове 4 методе.
Повезане вести

УМАЗАЛИ СТЕ СЕ ФАРБАЈУЋИ ЈАЈА? Неколико практичних начина како најбрже да уклоните боју са руку
Након фарбања ускршњих јаја, мрље од боје могу бити упорне, али уз неколико једноставних трикова, ваше руке ће поново бити чисте.
17. 04. 2025. у 10:00

КОЛИКО ДУГО МОГУ ДА СТОЈЕ УСКРШЊА ЈАЈА: Зависи како их чувате, а једна ствар на љусци открива да су се покварила
После Ускрса увек остане доста хране, као и куваних јаја.
22. 04. 2025. у 08:30

ДА ИЗГЛЕДА КАО ДА СТЕ ГА ТЕК ЗАМЕСИЛИ: Уз овај трик искусних домаћица, ваше тесто ће бити мекано чак 3 дана
Нема ништа лепше од домаће пите, пецива или хлеба. Многи воле свеже, вруће тесто које када се испече замирише цела кућа.
29. 03. 2025. у 14:30

ЕВО КАКО ДА ПРАВИЛНО СКУВАТЕ ЈАЈА ТАКО ДА ИСПАДНУ НАЈУКУСНИЈА: Кључ се крије у ове две методе
Вероватно сте чули безброј савета о томе како најбоље скувати јаја – један од најчешћих је да их оставите да кључа пет минута у води, а затим склоните са шпорета.
16. 03. 2025. у 14:00
Најновије из рубрике

ЗОВУ ИХ И "РОЛНИЦЕ СРЕЋЕ", А ГОТОВЕ СУ ЗА 10 МИНУТА: Овако спремљене прженице морате да пробате (ФОТО)
ПЕКУ се на тигању, филују се крем сиром, џемом, чоколадним намазом или воћем и готове су за 10 минута!
21. 06. 2025. у 07:00


ДЕТОКС ИЗ ТАЊИРА: Крем супа од кеља и тиквица
ЛАГАНА, кремаста и пуна витамина, укус јој је изненађујуће богат, иако се прави од сасвим обичних састојака.
20. 06. 2025. у 09:00

БЕЗ МИКСЕРА И КОМПЛИКАЦИЈА: Старински рецепт - проја са празилуком (ВИДЕО)
СОЧНА изнутра, хрскава споља, а празилук и фета јој дају посебан шмек. Идеална је као доручак, ужина или лагана вечера.
20. 06. 2025. у 07:00

ПИЦА ПРЖЕНИЦЕ ИЗ РЕРНЕ: Рецепт за брз и укусан оброк
Тражите идеју за брз и укусан оброк који ће деца обожавати? Пица прженице из рерне су право решење – једноставне за припрему, а нестају са тањира за трен!
19. 06. 2025. у 15:40
Коментари (0)