ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
16. 04. 2025. у 10:00
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
Повезане вести

ПРИРОДНО ДО НАЈЛЕПШИХ БОЈА: Четири методе за фарбање црвених јаја - Испашће вам најбоља
Фарбање ускршњих јаја један је од најлепших и најстаријих обичаја у вези са Васкрсом.
11. 04. 2025. у 10:00

МЕРМЕРНА ЈАЈА СА ЛУКОВИНОМ: Једноставна и лака техника, а резултат је феноменалан (ВИДЕО)
Постоји безброј техника за фарбање јаја, а ми за вас издвајамо једну од најлепших.
12. 04. 2025. у 11:30

УСКРШЊА ЈАЈА СА ОСЛИКАНОМ ГАЛАКСИЈОМ: Овакав ефекат се постиже сунђером и темперама - право уметничко дело
Ове године јаја офарбајте на несвакидашњи начин.
08. 04. 2025. у 08:30

УМЕСТО ФАРБЕ, БЕЛО ВИНО, ШЕЋЕР И ПРЕХРАМБЕНЕ БОЈЕ: Овако спремљена јаја, биће украс празничне трпезе за Васкрс (ВИДЕО)
У сусрет Ускрсу доносимо вам најлепшу технику фарбања јаја.
06. 04. 2025. у 11:30

УМАЗАЛИ СТЕ СЕ ФАРБАЈУЋИ ЈАЈА? Неколико практичних начина како најбрже да уклоните боју са руку
Након фарбања ускршњих јаја, мрље од боје могу бити упорне, али уз неколико једноставних трикова, ваше руке ће поново бити чисте.
17. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике


ДЕТОКС ИЗ ТАЊИРА: Крем супа од кеља и тиквица
ЛАГАНА, кремаста и пуна витамина, укус јој је изненађујуће богат, иако се прави од сасвим обичних састојака.
20. 06. 2025. у 09:00

БЕЗ МИКСЕРА И КОМПЛИКАЦИЈА: Старински рецепт - проја са празилуком (ВИДЕО)
СОЧНА изнутра, хрскава споља, а празилук и фета јој дају посебан шмек. Идеална је као доручак, ужина или лагана вечера.
20. 06. 2025. у 07:00

ПИЦА ПРЖЕНИЦЕ ИЗ РЕРНЕ: Рецепт за брз и укусан оброк
Тражите идеју за брз и укусан оброк који ће деца обожавати? Пица прженице из рерне су право решење – једноставне за припрему, а нестају са тањира за трен!
19. 06. 2025. у 15:40

ОТВОРИТЕ ЛЕТЊУ СЕЗОНУ ОВИМ РЕЦЕПТОМ: Куване брескве са вискијем и сладоледом од ваниле
САВРШЕН летњи десерт, мекан, кремаст и освежавајућ.
19. 06. 2025. у 11:00
Коментари (0)