МОЖЕ И ДЕТЕ ДА НАПРАВИ: Рецепт за пуњена јаја
ГУРМАНСКО предјело прво нестаје са стола.

Фото Profimedia
Брзо се праве, лепо изгледају и неодољивог су укуса.
Потребно је:
- 4 јаја
- 100 г шунке или кобасице
- 2-3 кисела краставца
- 3 кашике мајонеза
- 2 кашике сенфа
- со
- бибер
Припрема:
Скувајте јаја, па их пресеците напола и извадите жуманца. Помешајте шунку, киселе краставце и жуманца, па зачините све са сенфом и мајонезом.
Целу смесу добро промешајте да се састојци добро сједине.
Пуните јаја припремљеном смесом, па декоришите по жељи.
Пријатно!
(Trpeza)
Препоручујемо

БРЗЕ СЛАНЕ ПАЛАЧИНКЕ: Са шунком и сиром, све у једном залогају
24. 06. 2025. у 07:00

ОДЛИЧАН ПРИЛОГ ИЛИ ОБРОК ЗА СЕБЕ: Салата са карфиолом и јајима
30. 06. 2025. у 11:00

"КРАЉИЦА ЛЕТА" - ГОТОВА У ТРИ КОРАКА, А ТРАЖИЋЕТЕ ЈОШ: Пита с тиквицама
24. 06. 2025. у 11:00

ПОЧАСТИТЕ СЕБЕ СНАЖНИМ НАЛЕТОМ УКУСА: Омлет са поврћем и сиром
17. 06. 2025. у 07:00

РУСКИ АВИОНИ УШЛИ У ДРЖАВУ НАТО, ЗАДРЖАЛИ СЕ 12 МИНУТА: "Ово је неприхватиљво и невиђено брутално"
ТРИ руска борбена авиона МИГ-31 ушла су данас у естонски ваздушни простор у области острва Вајндло без дозволе и остала у естонском ваздушном простору скоро 12 минута, пренео је естонски портал "Ерр.ее".
19. 09. 2025. у 17:00

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

ДИРЉИВО: Објављена Халидова преписка са директором клинике (ФОТО)
ПЕВАЧ Халид Бешлић опоравља се након што је завршио у болници због здравствених проблема. Вест о његовој болести забринула је многе обожаваоце и естрадне личности, међу којима је Халид цењен и омиљен, а сада се огласио и заступник у НСРС и директор Универзитетског-клиничког центра РС Владо Ђајић.
19. 09. 2025. у 15:33
Коментари (0)