ПОХОВАНИ ПИЛЕЋИ КРОКЕТИ: Због овог састојка месо неће бити суво и жилаво
Пилетину исеците на коцкице средње величине, посолите и премажите сенфом, па је оставите да одстоји у фрижидеру бар три сата.

Фото: Профимедиа
Поспите першуном и биљним зачином, па уваљајте сваки комад у брашно, а затим у јаја. Поспите месо сусамом и на крају презлама.
Похујте пилетину у врелом уљу. Ређајте је на убрусе да би крокети упили вишак масноће. По жељи, нарендајте качкаваљ на врело месо, јер тако ће бити сочније и омекнуће, јер ће месо упити додатну масноћу качкаваља.
Потребно је:
- 1,5 кг пилећег белог меса
- шоља сусама
- 6 јаја
- 200 г сенфа
- першун nпрезле
- со
- биљни зачин
- брашно за поховање
Препоручујемо

ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА СИРОМ: Рецепт који ће вас одушевити (ВИДЕО)
29. 01. 2023. у 18:21 >> 07:28

ХРСКАВЕ ТУРСКЕ ТУЛУМБЕ: Тајна је у триковима током припреме (ВИДЕО)
29. 01. 2023. у 18:56

УМРО СРПСКИ ПЕВАЧ: Прославио се у познатом такмичењу
ДАНАС је преминуо певач Бранислав Банда, чувени поштар из такмичења „Никад није касно“.
21. 05. 2025. у 16:24

ИНЦИДЕНТ У ДРУГОМ КРУГУ ИЗБОРА У РУМУНИЈИ: Полиција извела председничког кандидата са бирачког места (ВИДЕО)
РУМУНСКИ председнички кандидат и лидер националистичке странке Алијанса за уједињење Румуна Ђорђе Симион и фаворит на прошлогодишњим поништеним изборима, Калин Ђорђеску, полиција је извела са бирачког места у Могошоаји (предграђу Букурешта).
18. 05. 2025. у 09:54

ДАЛИБОР ЈЕ НАЈВИШИ ЧОВЕК У СРБИЈИ: Стопало му дуго скоро пола метра, а ево колико је он висок (ФОТО/ВИДЕО)
НАЈВИШИ човека Србије Далибор Мицић постаје све познатије име света филма и маркетинга.
20. 05. 2025. у 13:28
Коментари (0)