ПОХОВАНИ ПИЛЕЋИ КРОКЕТИ: Због овог састојка месо неће бити суво и жилаво
Пилетину исеците на коцкице средње величине, посолите и премажите сенфом, па је оставите да одстоји у фрижидеру бар три сата.
Фото: Профимедиа
Поспите першуном и биљним зачином, па уваљајте сваки комад у брашно, а затим у јаја. Поспите месо сусамом и на крају презлама.
Похујте пилетину у врелом уљу. Ређајте је на убрусе да би крокети упили вишак масноће. По жељи, нарендајте качкаваљ на врело месо, јер тако ће бити сочније и омекнуће, јер ће месо упити додатну масноћу качкаваља.
Потребно је:
- 1,5 кг пилећег белог меса
- шоља сусама
- 6 јаја
- 200 г сенфа
- першун nпрезле
- со
- биљни зачин
- брашно за поховање
Препоручујемо
ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА СИРОМ: Рецепт који ће вас одушевити (ВИДЕО)
29. 01. 2023. у 18:21 >> 07:28
ХРСКАВЕ ТУРСКЕ ТУЛУМБЕ: Тајна је у триковима током припреме (ВИДЕО)
29. 01. 2023. у 18:56
БАЈАТОВИЋ ОТКРИО ПОТЕНЦИЈАЛНЕ КУПЦЕ НИС-А: "Руски капитал мора да буде анулиран"
ДИРЕКТОР Србијагаса Душан Бајатовић изјавио је вечерас да продају НИС-а Русима 2008. не види као лош пословни потез, али да руски капитал у тој компанији мора да буде анулиран, јер НИС мора да настави да ради, а као потенцијалне купце НИС-а види субјекте из арапских земаља, али не искључује ни европске, или америчке компаније.
18. 11. 2025. у 22:27
ЗЕЛЕНСКИ АЛАРМИРАО ЕВРОПУ: Русија ће покренути велику агресију на континент, позната и година
УКРАЈИНСКИ председник Володимир Зеленски тврди да Русија планира да покрене велику агресију на европском континенту 2029. или 2030. године, наводећи да на то указује повећана руска производња оружја.
13. 11. 2025. у 10:54
ТАЈ МАЛИ ЖУТ БИКИНИ: Тенисерке запалиле нет фоткама са плаже
АРИНА Сабаленка и Паула Бадоса су у жижи.
18. 11. 2025. у 11:34
Коментари (0)