ПОХОВАНИ ПИЛЕЋИ КРОКЕТИ: Због овог састојка месо неће бити суво и жилаво
Пилетину исеците на коцкице средње величине, посолите и премажите сенфом, па је оставите да одстоји у фрижидеру бар три сата.

Фото: Профимедиа
Поспите першуном и биљним зачином, па уваљајте сваки комад у брашно, а затим у јаја. Поспите месо сусамом и на крају презлама.
Похујте пилетину у врелом уљу. Ређајте је на убрусе да би крокети упили вишак масноће. По жељи, нарендајте качкаваљ на врело месо, јер тако ће бити сочније и омекнуће, јер ће месо упити додатну масноћу качкаваља.
Потребно је:
- 1,5 кг пилећег белог меса
- шоља сусама
- 6 јаја
- 200 г сенфа
- першун nпрезле
- со
- биљни зачин
- брашно за поховање
Препоручујемо

ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА СИРОМ: Рецепт који ће вас одушевити (ВИДЕО)
29. 01. 2023. у 18:21 >> 07:28

ХРСКАВЕ ТУРСКЕ ТУЛУМБЕ: Тајна је у триковима током припреме (ВИДЕО)
29. 01. 2023. у 18:56

ДОДИК ЖЕСТОКО УДАРИО НА СТАНИВУКОВИЋА: Докле ћеш бити полтрон најгоре врсте?
ПРЕДСЕДНИК Милорад Додик упитао је данас градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића "докле ће бити полтрон најгоре врсте који се свакодневно додворава Сарајеву, а оптужује Републику Српску".
21. 08. 2025. у 19:40

"СРАМ ВАС БИЛО ЗА СВЕ ШТО РАДИТЕ" Вучић са презиром одговорио Жаклини Таталовић на добацивања и упадице
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић одговорио је на упадице и добацивања новинарки Н1 Жаклини Таталовић.
17. 08. 2025. у 14:28

ПОРЕКЛО ИЛИЋА - ПОД ИСТРАГОМ: Унајмљен човек из Љига, умешана и црква "Хоћу да знам ко сам и шта сам"
ФОЛК певач Мирослав Илић недавно је говорио о свом пореклу и открио због чега није желео да се о његовом животу сними филм.
24. 08. 2025. у 11:31
Коментари (0)