ПЕЧЕНА АРОМАТИЧНА ЈАГЊЕТИНА: Сочна и укусна као испод сача!
Месо исеците на крупније комаде или цело ставите у одговарајућу тепсију. У чинији или чаши помешајте уље са зачинима и промешајте.

Foto: Profimedia
Добијеном смесом премажите месо са свих страна, тако да добро упије. Пиво и бујон сипајте око меса, па тепсију покријте алу-фолијом. Ставите јагњетину да се пече у рерни на 160 степени, око три сата.
Склоните фолију, повећајте температуру на 180 степени, па вратите месо да се допече још 20 минута, све док не ухвати браонкасту корицу. Ако је око меса остала само масноћа, сипајте бујон од поврћа. Послужите јагњетину уз печени кромпир или пиринач.
Потребно је:
- око 1,5 кг јагњеће плећке, односно бута
- 330 мл пива
- кашичица нане
- кашичица селена
- со
- бибер
- кашика алеве паприке
- 3 кашике маслиновог уља
- кашичица мајчине душице
- 100 мл бујона

ДАЊУ САМ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, НОЋУ СТРИПТИЗЕТА: "Мушкарци ме се превише плаше, сама сам последњих седам година" (ФОТО)
ЖЕНА по имену Хејли Хупер открила је да јој самопоуздање „уништава“ љубавни живот јер мушкарци сматрају да је „превише застрашујућа“.
23. 05. 2025. у 18:06

ХРВАТ ПОГИНУО НА ФРОНТУ У УКРАЈИНИ: Био официр француске војске, борио се у Луганску
ТОНИ Херцег, Хрват из Босне и Херцеговине и официр француске војске, погинуо је 6. маја у Луганској области у Украјини.
23. 05. 2025. у 17:00

"ТО ПИЈУ САМО ОЧАЈНИЦИ": Британски глумац срамно извређао Србе и ракију (ВИДЕО)
ГЛУМАЦ и комичар Џими Кар имао је свој, не тако светли станд-уп моменат који је обликовало елементарно незнање.
23. 05. 2025. у 11:38 >> 20:47
Коментари (0)