Праве се очас посла
Најновије из рубрике

МАРИНИРАНЕ ПАПРИКЕ СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Рецепт за ароматичне паприке
Ове киселе паприке су савршене за сендвиче, салате, вечере или као предјело.
11. 09. 2025. у 16:00

СОС ОД СЕНФА СА ЦРНИМ ЛУКОМ И ПЕРШУНОМ: Рецепт за универзални прелив
Овај сос је права бомба укуса – благо љут од сенфа, кремаст, а опет свеж захваљујући зачинском биљу и црном луку. Идеалан је за месо, гриловано поврће, салате или печени кромпир. Брзо се прави и дивно једноставан.
11. 09. 2025. у 15:00

СОЉАНКА: Рецепт за руску чорбу пуну укуса
Сољанка је традиционална руска чорба која својим богатим укусом и густом текстуром одмах осваја. Комбинација меса, поврћа, киселих краставаца и арома зачина чини је савршеним јелом за хладне дане.
11. 09. 2025. у 14:11

ТИКВИЦЕ У СЛАТКО-КИСЕЛОМ СОСУ: Рецепт за салату за све прилике
Освежавајуће, благо љуткасте и мирисне – тиквице у слатко-киселом сосу савршене су уз месо са роштиља, као прилог за вечеру или као зимница у тегли. Једном када их пробате, постаће стални гост ваше трпезе.
11. 09. 2025. у 08:14

ПЉЕСКАВИЦЕ ОД СИРА И ЗАЧИНСКОГ БИЉА: Рецепт за пљескавице без меса
Ово је једно од оних јела која увек одушевљавају – хрскаве споља, мекане изнутра. Арома свежег зачинског биља у комбинацији са сиром чини их неодољивим. Савршене као ужина, додатак супи или лагана вечера.
11. 09. 2025. у 07:00
Коментари (0)