ЛАЖНЕ ПИРОШКЕ, БЕЗ МЕШЕЊА: Ево зашто су укусније и од Карађорђеве шницле

11. 08. 2023. у 15:17

Праве се очас посла

ЛАЖНЕ ПИРОШКЕ, БЕЗ МЕШЕЊА: Ево зашто су укусније и од Карађорђеве шницле

Фото Јутјуб Принтскрин

Састојци:

  • 500 г готових кора за питу
  • 250 г домаћег сира
  • 250 г сира (трапист, едемар...)
  • 200 г киселе павлаке

фил:

  • 4 јаја
  • 200 г брашна
  • 2 дл минералне воде
  • Уље за пржење

Припрема:

Изрендати домаћи сир, па га помешати са осталим сиром и додати павлаку, па сјединити. У малу посуду размутити брашно са водом, за лепљење кора. Раширити кору, па је преклопити са десне стране (до средине), па исто учинити и са леве стране. Ставити фил на кору, па је уролати. За поховање: Умутити јаја, у другу посуду спремити брашно, а у трећу киселу воду. Уролане пите умакати у киселу воду, у брашно, а затим у јаја и ставити у уље да се прже.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

КРАЈ, ГОТОВО! Јаник Синер на Вимблдону урадио оно што нико жив није очекивао