НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ САТАРАШ: Савршено и лагано јело, а један састојак даје му посебну арому
Сатараш је многима омиљено јело, а прави се брзо и лако.
Foto: Jutjub/Printskrin/Recepttura
Сатараш је савршен за лагани, а опет јако фини ручак који ће се одлично уклопити у најразличитије гастрономске комбинације. И што је најважније, сви ће у њему уживати.
Припрема:
На уљу се издинста лук, па се дода паприка. Када папарика омекша додаје се патлиџан ољуштен и исечен на коцкице, затим се након 5 минута додаје парадајз сечен на коцкице. Све се динста 20-ак минута, а онда се температура смањи на минимум па се остави сатараш да се крчка још једно пет минута, али поклопљен.
ПУТИН О ИСПОРУЦИ "ТОМАХАВКА": Ако Украјина нападне оружјем дугог домета, одговор ће бити запањујући
АКО Украјина покрене нападе оружјем дугог домета на Русију, одговор ће бити запањујући, изјавио је данас руски председник Владимир Путин.
23. 10. 2025. у 17:59
СТИЖЕ ЗИМА КАКВА СЕ ВИЂА ЈЕДНОМ У СТО ГОДИНА? Метеоролози одговорили на спекулације о "зими века"
НЕМАЧКИ портали су преплављени информацијама о екстремној зими, улицама прекривеним снегом и екстремним временским условима који прете земљи.
23. 10. 2025. у 17:38
ЗЕМЉОТРЕС УСРЕД ДНЕВНИКА: Водитељка се обратила у страху: "Надам се да ће бити све у реду" (ВИДЕО)
ДОК је читала вести у ноћном Дневнику, прекинуо ју је земљотрес...
24. 10. 2025. у 19:43
Коментари (0)