НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ САТАРАШ: Савршено и лагано јело, а један састојак даје му посебну арому

15. 08. 2023. у 07:00

Сатараш је многима омиљено јело, а прави се брзо и лако.

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ САТАРАШ: Савршено и лагано јело, а један састојак даје му посебну арому

Foto: Jutjub/Printskrin/Recepttura

Сатараш је савршен за лагани, а опет јако фини ручак који ће се одлично уклопити у најразличитије гастрономске комбинације. И што је најважније, сви ће у њему уживати.

Припрема:

На уљу се издинста лук, па се дода паприка. Када папарика омекша додаје се патлиџан ољуштен и исечен на коцкице, затим се након 5 минута додаје парадајз сечен на коцкице. Све се динста 20-ак минута, а онда се температура смањи на минимум па се остави сатараш да се крчка још једно пет минута, али поклопљен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ШОК ПРОГНОЗА ЗА ОКТОБАР: Најављено да ће пасти пола метра снега! Овакве екстреме ни метеоролози не памте

ШОК ПРОГНОЗА ЗА ОКТОБАР: Најављено да ће пасти пола метра снега! Овакве екстреме ни метеоролози не памте

ПРЕМА најавама метеоролога, октобар 2025. почеће у Србији под утицајем продора хладног ваздуха са североистока Русије који је дошао до Немачке и Пољске, али се полако приближава ка нама што ће проузроковати развој циклона у Јонском, Тиренском и делу Јадранског мора и већ 1. октобра, у среду, у вечерњим часовима на југу и југозападу Србије почеће да пада киша.

30. 09. 2025. у 20:58

Коментари (0)

НЕ ПРЕЗАЈУ ОД ПРОЛИВАЊА КРВИ Шешељ упозорио на најопаснију организацију: Насиљем би све да постигну