НАШ ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Посне поховане тиквице из рерне

Новости онлајн

26. 08. 2023. у 07:00

УЖИВАЋЕТЕ уз ову верзију похованих тиквица припремљених на много здравији начин, са доста мање уља.

НАШ ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Посне поховане тиквице из рерне

Фото: Пекселс

Састојци за посне поховане тиквице из рерне:

2 тиквице,

200мл киселе воде,
2 кашике брашна,
2 кашике презли,
со, млевени бибер,
30мл уља,
по жељи бели лук, грануле,
уље.

Посне поховане тиквице из рерне се припремају на следећи начин:

  • Тиквице огулити, па исећи на тање листове.
  • Посолити и оставити 30 мин да пусти сок, па оцедити.
  • У чинију ставити киселу воду, брашно, презле бибера , уље и све добро изједначити.
  • Тиквице провући кроз припремљену смесу и ређати у подмазан плех.
  • Пећи на 220 степени Ц да лепо порумени 30-40 мин.

(поснајела.рс)

БОНУС ВИДЕО:

ИЗНЕНАДИТЕ ВОЉЕНУ ОСОБУ: Пет минута до торте без печења

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

(не)COOLTURNI ОСВОЈИЛИ КУЛТУРОМ: Овације за Бојана Маровића и Банета Томашевића на Дорћолу