СУПЕР РУЧАК ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Сложенац са пиреом
РЕЦЕПТ који се са задовољством усваја и припрема за своје укућане!
 
                                                                                    Фото Shutterstock
Потребно:
* кромпир, 1 кг
* млеко, 100 мл
* маргарин, 50 г
* црни лук, 2 главице
* млевено месо, 250 г
* уље, 50 мл
* со, по укусу
* бибер, по укусу
Припрема:
- Кромпир обарите, изгњечите, додајте млеко, маргарин и направите пире. Лук исецкајте, пропржите на уљу, додајте месо, посолите, побиберите и све кратко продинстајте.
У подмазану ватросталну чинију ставите половину пире-кромпира, затим млевено месо, па опет пире-кромпир. Запеците у рерни загрејаној на 180 степени 30 минута.
(Super recepti/Žena)
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Коментари (0)