ПИКАНТАН И АРОМАТИЧАН, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Феноменални пребранац са кобасицом

Novosti online

13. 01. 2024. у 19:00

ИЗУЗЕТНОГ је укуса и погодан за ове хладне зимске дане, овај зачињени оброк дуго ће вас држати ситим.

ПИКАНТАН И АРОМАТИЧАН, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Феноменални пребранац са кобасицом

Фото Shutterstock

Потребно:

* 500 гр белог пасуља 
* 500 гр црног лука
* 2 кашике алеве паприке
* 2 пара кобасица
* ловоров лист
* со
* сушена нана
* мајоран
* ким

Припрема:

Потопите пасуљ у хладној води претходно вече па га пустите да преноћи. Сутрадан процедите па налијте хладну воду и ставите на ватру да проври. Онда процедите поново и налијте довољно хладне воде да прекрије пасуљ . Након врења смањите температуру, па додајте ловоров лист, со и ким. Кувајте отприлике један и по сат. У тигањ са загрејаним уљем додајте лук исечен на колутове, и пржите око 10 минута. Затим смањите температуру па додајте алеву паприку. Све добро промешајте па кратко пропржите. Водите рачуна да не загори алева паприка. Пријатно!

(Trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ: Погледајте шта Руси раде у Покровску, не можемо да их пратимо

УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ: Погледајте шта Руси раде у Покровску, не можемо да их пратимо

РУСКИ војници у Покровску делују као диверзанске и извиђачке групе и отежавају одбрану Украјини тиме што се пресвлаче у цивилну одећу, изјавио је командант 68. ловачке бригаде, под псеудонимом "Љути", за "Суспилне" 19. новембра.

19. 11. 2025. у 18:42

Коментари (0)

ЖИВОЈИНОВИЋИ СПРЕМАЈУ СЛАВУ: Виктор главни домаћин - показао како иду припреме (ФОТО)