ПИКАНТАН И АРОМАТИЧАН, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Феноменални пребранац са кобасицом

Novosti online

13. 01. 2024. у 19:00

ИЗУЗЕТНОГ је укуса и погодан за ове хладне зимске дане, овај зачињени оброк дуго ће вас држати ситим.

ПИКАНТАН И АРОМАТИЧАН, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Феноменални пребранац са кобасицом

Фото Shutterstock

Потребно:

* 500 гр белог пасуља 
* 500 гр црног лука
* 2 кашике алеве паприке
* 2 пара кобасица
* ловоров лист
* со
* сушена нана
* мајоран
* ким

Припрема:

Потопите пасуљ у хладној води претходно вече па га пустите да преноћи. Сутрадан процедите па налијте хладну воду и ставите на ватру да проври. Онда процедите поново и налијте довољно хладне воде да прекрије пасуљ . Након врења смањите температуру, па додајте ловоров лист, со и ким. Кувајте отприлике један и по сат. У тигањ са загрејаним уљем додајте лук исечен на колутове, и пржите око 10 минута. Затим смањите температуру па додајте алеву паприку. Све добро промешајте па кратко пропржите. Водите рачуна да не загори алева паприка. Пријатно!

(Trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

(не)COOLTURNI ОСВОЈИЛИ КУЛТУРОМ: Овације за Бојана Маровића и Банета Томашевића на Дорћолу