АРОМАТИЧНА РАПСОДИЈА СА МЕСОМ, ПОДВАРАК ИЗ РЕРНЕ: Греје душу, а припрема је једноставна
СЛАСАН оброк који ће вас држати дуго ситим.

Фото Shutterstock
Потребно:
* 1 већа главица киселог купуса
* око 500 г свињског меса
* око 300 г сувих ребара
* 1 већа главица црног лука
* 3-4 листа ловора
* 2 кашике свињске масти
* по укусу со
* млевени бибер
* 2 кашичице млевене зачинске паприке
Припрема:
Оперите и исецкајте главицу купуса. Месо исеците на комаде, а црни лук ситно исецкајте. У тепсију ставите кашику масти и половину исецканог лука, па по целој тепсији распоредите сецкан купус. Преко купуса ставите остатак сецканог лука, ловорове листове, поспите млевеном зачинском паприком и бибером, а затим поређајте по врху сецкано месо, ребра и остатак масти. Прелијте чашом воде па покријте фолијом. Пеците подварак најмање 1 сат, у рерни загрејаној на 200 степени. Затим скините фолију и пеците још бар 30 минута. По потреби долијте још мало воде.
Bon appetit!
(Trpeza)
Препоручујемо

ПРАВИ СЕ БРЗО, А СВЕ САСТОЈКЕ ИМАТЕ У КУЋИ: Чоколадне коцке без јаја
09. 02. 2024. у 19:00

ОДЛИЧНО И СИТО ЈЕЛО БЕЗ МЕСА: Рижото са спанаћем, феноменалног укуса
08. 02. 2024. у 08:00

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

"ОЛ СТАР" СЕ МЕЊА ИЗ КОРЕНА, Никола Јокић ће добити прилику да заблиста као никада! (ВИДЕО)
НБА лига је донела одлуку да из корена промени формат "ол-стар" меча, потврдио је комесар лиге Адам Силвер.
04. 06. 2025. у 21:50

ДА ЛИ ЈЕ ОВО ПРАВИ РАЗЛОГ: Откривено зашто је Макрон "добио по носу", Брижит ово није могла да поднесе (ФОТО)
ИНТЕРНЕТ нема милости, а теорије завере се нижу једна за другом...
05. 06. 2025. у 12:00
Коментари (0)