ПИВАРСКИ ГУЛАШ: Сочно јело с меким комадима јунетине, феноменалан стари рецепт за душу и тело

Новости онлине

07. 03. 2024. у 22:30

Љубитељима гулаша представљамо несвакидашњи стари рецепт за гулаш, који у себи поред осталог садржи и пиво

ПИВАРСКИ ГУЛАШ: Сочно јело с меким комадима јунетине, феноменалан стари рецепт за душу и тело

Foto: Jutjub/Printskrin

Састојци:

  • 300 г јунетине
  • 1 главица лука
  • 2-3 шаргарепе
  • 2 дл пелата
  • 4-5 ченова белог лука
  • 1 л пива
  • мало кртоле целера
  • мало брашна
  • 2-3 листа ловора
  • со, бибер
  • ђумбир

Припрема: 

Јунетину исеците на коцке, уваљајте у брашно и пропржите на уљу да се мало зарумени. Одвојено у шерпи пропржите лук, додајте колутове шаргарепе, сецкани бели лук и целер, јунетину, пелат, пиво, со, бибер, ловор и ђумбир, па кувајте на средњој ватри око сат и по, да месо сасвим омекша.

Уживајте!

(Still)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СЛИКА ИЗ СРБИЈЕ КОЈА СЛАМА СРЦЕ: Трагичан разлог зашто рода 2 дана не напушта згариште - изгорело 2 хектара жита

СЛИКА ИЗ СРБИЈЕ КОЈА СЛАМА СРЦЕ: Трагичан разлог зашто рода 2 дана не напушта згариште - изгорело 2 хектара жита

СВАКЕ године, упркос молбама и апелима, велики број људи пали стрљику и на тај начин долази до пожара у којима страдају туђи усеви, али нажалост и животи невиних бића.

27. 06. 2025. у 16:50

Коментари (0)

Kriptovaluta Solaxy (SOLX) raste dok Solanin Layer 2 ulazi na DEX berze, a uskoro sledi i listiranje na velikim centralizovanim berzama