ЈЕЛО ИЗ РЕРНЕ: Шницле са поврћем, печене у рерни, невероватно сочне и укусне
Овај ручак ћете имати за два дана.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 1 кг свињских шницли 6-7 кромпира
- 1 црни лук
- 2 шаргарепе
- 2 чена белог лука
- 100 мл белог вина
- Со, бибер, уље
Припрема:
Месо излупати чекићем. Истрљати уљем, сољу и бибером. Ољуштити кромпир, исећи на мање комаде, зачинити и ставити на дно плеха. Шаргарепу очистити и исећи на крупније, лук на кришке, бели лук ситно исецкати и све убацити међу кромпир. Одозго поређати шницле. Залити вином. Поклопити алу фолијом и пећи у загрејаној рерни на 200 степени око 1 сат. (Trpeza)
Препоручујемо

РИЖОТО СА ЛИГЊАМА КАКАВ ДО САДА НИСТЕ ПРОБАЛИ: Савршен ручак за целу породицу
20. 03. 2024. у 11:00

ДОДАЈТЕ ПРИЛОГ ПО ЖЕЉИ И УЖИВАЈТЕ У РАПСОДИЈИ УКУСА: Цепкани свињски врат
12. 03. 2024. у 11:00

"ПУЊЕНИ ОПАНЦИ": Специјалитет од паприка за незабораван и лаган ручак
07. 03. 2024. у 10:00

ЈЕДНА ОД НАЈБЛИЖИХ ТРАМПОВИХ САРАДНИЦА ШОКИРАЛА: Ванземаљци постоје, поделићемо истину са народом
ДИРЕКТОРКА националне обавештајне службе (ДНИ) Тулси Габард рекла је да верује у постојање ванземаљаца, али је истакла да мора да буде "опрезна" у вези с оним што износи у јавност, будући да има приступ великом броју поверљивих информација.
06. 08. 2025. у 17:35

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

ИМАО 609 КГ, ДАНАС 68: Невероватно КАКО сад изгледа некад најтежи тинејџер света и други најтежи човек у историји (ФОТО)
ПРЕ више од десет година, име Калид Бин Мохсен Шари из Саудијске Арабије обишло је свет када је постао познат као најдебљи тинејџер на планети, а уједно и други најтежи човек свих времена.
09. 08. 2025. у 12:33
Коментари (0)