МЕДИТЕРАНСКИ ПИРИНАЧ: Посно јело са тајним састојком који му даје посебан шмек
09. 04. 2024. у 17:52
Сигурно сте много пута до сада кували пиринач, јер је ово једно од најједноставнијих јела за припрему. Ако желите да скувате пиринач који се издваја укусом, предлажемо вам да додате занимљиве намирнице које могу да побољшају укус. Грци пиринач спремају са сувим грожђем и поврћем, а овако укусно јело можете да служите и у току поста.
Повезане вести
ПОСНА САРМА СА ПОВРЋЕМ И ПИРИНЧЕМ: Једнако добра као и мрсна
Пробајте најомиљеније домаће јело у посној варијанти и уверите се да је исто тако савршено.
01. 12. 2024. у 09:01
ПИЛЕЋИ ФИЛЕ СА ПОВРЋЕМ: Супер брз ручак за целу породицу
Нема бржег и једноставнијег рецепта за прави ручак који ће одушевити породицу.
12. 12. 2024. у 13:00
ПРЕУКУСНА ПОСНА ПАСТА СА ПОВРЋЕМ: Идеална за лагани ручак или вечеру (ВИДЕО)
Ова једноставна а укусна паста са поврћем када се охлади и тестенина упије све сокове, постаје још боља.
13. 12. 2024. у 13:00
НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ РУЧАК: Пиринач са печуркама и месом
Лако се прави, а свима успе из прве.
21. 11. 2024. у 11:18
НАЈЛЕПШЕ ЈЕЛО КОЈЕ МОЖЕТЕ ПРОБАТИ: Турски гулаш, осваја сваког већ при првом залогају
Комбиновањем разног поврћа, зачина и меса добија се посебан укусу који се не заборавља! А једно правило је најважнијe - полако се крчка.
29. 10. 2024. у 14:20
Најновије из рубрике
ТЕЛЕЋА ЧОРБА: Укус који ће вас окрепити и загрејати
Телећа чорба је крцата месом и поврћем, а можете да се служи пре ручка или као замена за главни оброк. Окрепиће ваш организам, а припрема је поприлично једноставна и брза. Обавезно месо прво пропржите јер ће тако бити укусније.
15. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
ЋЕВАПИ ПЕЧЕНИ У РЕРНИ: Праве се без муке, а имају фантастичан укус због прелива
Ручак који сви обожавају.
15. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
БЕЗГЛУТЕНСКА ТОРТА СА ЈАБУКАМА: По рецепту Џејмија Оливера, једноставан слаткиш за све прилике
Торта са јабукама по рецепту Џејмија Оливера је ароматична и препуна укуса.
14. 01. 2025. у 18:58Новости онлине
ПРИНЦЕС-КРОФНЕ: Многима омиљена посластица, топе се у устима
Направите десерт после којег ћете прсте да полижете, спој кремастог и хрскавог.
14. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
ЧОРБА ОД ПОВРЋА СА ПИРИНЧЕМ: Топло јело на кашику коме мало ко може да одоли
Чорба од поврћа са пиринчем се веома једноставно и брзо спрема.
14. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
Коментари (0)